Jules Bistro Restaurant


Schedule

Closed

Address

Strada Mitropoliei 6, Sibiu, România

About

Amplasat intr-o imobil ce “respira” istorie - parte a cel mai important ansamblu de arhitectură gotică civilă din Transilvania, bistro-restaurantul Jules este destinatie in sine - reunind sub acelasi acoperis restaurantul cu touch frantuzesc, terasa romantica si wine bar-ul cu vinuri atent selectionate.

Oricine trece pragul locatiei Jules , are o senzatie de calatorie in timp… si asta nu doar pentru ca locatia are o istorie care se intinde mai departe de secol XVI, ci mai ales pentru linistea si aerul atemporal al lucrurilor simple, originale si frumoase cu care te intampina inca de la primii pasi.

Locul in sine dezvolta stari eterogene de exprimare, elegant pentru un pranz de business, cald si primitor pentru o intalnire intre fete, rafinat si relaxat in timpul unei degustari de vinuri, cosmopolit si dinamic pentru evenimente si petreceri speciale, provocator la un cigar si cognac ...

Aici va propunem un meniu si o nutritie de calitate, prepartate echilibrate,ingrediente atent selectionate, autentice si valoroase, toate puse in opera de echipa dedicata Jules.

Jules este manifestul simplu pentru o viata buna traita frumos.

Va asteptam alaturi de noi,
Echipa Jules

Zahlung & delivery

  • Cash
  • Visa
  • Mastercard

Küche

  • International

Eigenschaften

  • Rezervări
  • Terrace

Photo Gallery

Similar Suggestions

Ikura Sushi

Restaurant

Roter Ofen

Restaurant

Fain

Restaurant

Enzo Ristorante e Caffe

Restaurant

Shaka Bowl

Restaurant