Cele mai frumoase fotografii din Sibiu, în 2019

Cele mai frumoase fotografii din Sibiu, în 2019


Au mai rămas doar 2 săptămâni din acest an, așa că ne-am gândit să-i facem o retrospectivă și să adunăm la un loc câteva din cele mai frumoase fotografii făcute de turiști și localnici în 2019.

Topul e făcut exclusiv pe baza celor mai apreciate fotografii de pe profilul nostru de instagram, unde adunăm zi de zi cele mai interesante momente surprinse de voi în Sibiu. Dacă ai făcut o fotografie frumoasă în Sibiu și vrei să te asiguri că ajunge și la noi nu uita să adaugi hashtag #SibiuCityApp!

📸 instagram.com/jazzodrom

Ne place tot mai mult această zonă a orașului, de la an la an e tot mai vie și mai animată! Se pare că și vouă v-au surâs culorile puternice și atmosfera de vacanță, pentru că aceasta e cea mai apreciată fotografie din 2019, pe Sibiu City App! :)

📸 instagram.com/orastean22

Atât de mult tânjim după zăpadă, se vede din cât de mult sunt apreciate aceste fotografii! Deși era aproape martie, toată lumea a iubit această fotografie cu strada Avram Iancu îmbrăcată în alb!

📸 instagram.com/sibiureisen

Abia așteptăm să revedem orașul înecat în nămeți! Acesta a fost probabil cel mai frumos weekend al iernii trecute, când cu toții am reușit să ne bucurăm de zăpada proaspătă, înainte de Crăciun!

📸 instagram.com/ioanapasc

Aceasta e fotografia cu care am început primăvara la Sibiu! :) Ne bucurăm că v-a plăcut la fel de mult ca și nouă și că a ajuns în topul preferințelor voastre!

📸 instagram.com/guzelkentler

Cu o zi înainte de ”furtuna” FITS, ne bucuram de calmul de dinaintea furtunii. Culorile Pieței Mici sunt impresionante pe orice vreme și din orice unghi!

📸 instagram.com/klausiohannis

Summit-ul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană a fost unul dintre cele mai importante evenimente al acestui an în Sibiu, și a pus o nouă lumină asupra orașului nostru, una care ne-a făcut pe toți mândri!

📸 instagram.com/ana._.dragomir

Anul acesta am sărbătorit Ziua Recoltei, timp de 3 zile, în Piața Mare, cu o mulțime de produse locale și decorațiuni spectaculoase, precum acest soare din fân!

📸 instagram.com/andreirusss

Proiecțiile de lumini din Piața Mare din timpul Târgului de Crăciun transformă orașul într-o poveste. Dacă adăugăm și zăpadă, am creat decorul perfect de sărbători!

📸 instagram.com/borntotravel.ro

Parcă din alt timpuri, această ”vedere” a străzii Turnului”! Locul perfect, în care tot mai mulți turiști savurează o limonadă, o cafea sau un pahar de vin în pauzele plimbărilor prin Centrul Vechi.

📸 instagram.com/focussibiu

Cu siguranță pe ultimul loc doar pentru că e una dintre cele mai recente fotografii din acest an :). Bradul din acest an de la Târgul de Crăciun a impresionat și bucurat turiști și localnici deopotrivă. Îl vedeți aici în ziua inaugurării, în primele secunde după asamblare.

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024