Cozy corners in Sibiu: Recomandări de locații pentru o zi rece de toamnă

Cozy corners in Sibiu: Recomandări de locații pentru o zi rece de toamnă


Vremea devine tot mai rece, zilele mai scurte, iar în perioada acesta unul dintre cele mai plăcute lucruri este să te refugiezi undeva cât mai confortabil pentru a te încălzi cu o băutură fierbinte și a te relaxa. 

La Sibiu există câteva localuri a căror atmosferă este cu atât mai potrivită pentru astfel de momente „tomnatice". Iată care sunt recomandările noastre: 

Tucano Coffee

Situată atât în Promenada Mall, cât și în Shopping City, cafeneaua Tucano este cu siguranță o locație cozy.
 
Cu lumina slabă în intensitate, fotoliile comode și decorul bogat în culori plăcute, aici te poți bucura de o cafea fierbinte, un ceai sau o ciocolată caldă.
 
Așa că, dacă ai ajuns prin zona unuia dintre cele două centre comerciale și vrei să te relaxezi, nu ezita să te treci pragul celor de la Tucano pentru a-ți reîncărca bateriile.

credit foto: Tucano Coffee - Promenada Sibiu, Tucano Coffee (Sibiu, Shopping City)
Vezi pagina Tucano - Promenada Sibiu Vezi pagina Tucano Coffee (Shopping City Sibiu)

Café des Artistes

O locație micuță, dar cochetă, Café des Artistes te întâmpină cu un decor elegant format din tablouri ale artiștilor locali, lumânări și perne confortabile.

Situată chiar în inima Sibiului, lângă Podul Minciunilor, cafeneaua artiștilor este un loc potrivit pentru a te reculege după o zi lungă, împreună cu cineva drag sau cu o carte bună alături.

credit foto: Café des Artistes
Vezi pagina Café des Artistes

Charlie's Specialty Coffee And Brunch

Ai ieșit la plimbare cu cățelul prin centrul Sibiului, iar răcoarea zilelor de toamnă te îndeamnă la o cafea sau o ciocolată caldă și ceva dulce lângă, ori chiar un brunch consistent?

Poți intra cu încredere la Charlie's, pe strada Ocnei nr. 3, acolo unde tu și patrupedul tău veți fi bineveniți pentru a vă încălzi și odihni într-o atmosferă relaxantă. 
Vezi pagina Charlie's Specialty Coffee And Brunch

Cafe Wien

Pe cât de elegantă, pe atât de primitoare este locația restaurantului Cafe Wien, unde te poți refugia oricând pentru o masă caldă și o cafea fierbinte, ascultând live frumoasele acorduri de pian cu care pianistul de aici te va încânta. Mobilierul din lemn, tablourile cu imagini alb negru din Sibiu și colțarele cu tapițerie roșie, îți conferă imediat o stare de bine.

De asemenea, în timp ce savurezi un pahar de vin pe terasă, poți admira Centrul Istoric, localul fiind amplasat chiar în Piața Huet, la nr. 4.

credit foto: Cafe Wien
Vezi pagina Cafe Wien

Amor Perfecto

Amor Perfecto se încadrează și ea în lista locațiilor cozy. O găsești chiar în Piața Mare a Sibiului pe Strada Samuel von Brukental Nr. 3.

Aici poți servi în tihnă o ceașcă de cafea caldă, alături de ceva dulce, privind forfota orașului de la ferestrele mari ale localului, sau pur și simplu să stai liniștit pe una dintre canapelele sau fotoliile din local.

Surse foto: Facebook Amor Perfecto Romania, Instagram: amorperfectoromania, herminagoiastudio, paulbrus.photography
Vezi pagina cafenelei Amor Perfecto

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi