Elite Art Club UNESCO

Organization


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Constantin Noica 124, București, România

About

Inca de la infiintarea sa in 2003, Asociatia Elite Art Club UNESCO a desfasurat proiecte de anvergura si inalta calitate artistica in vederea promovarii valorilor culturale universale in tara si in strainatate. Asociatia si-a dirijat eforturile in directia promovarii tinerilor artisti prin organizarea unor ample proiecte culturale de recunoastere locala si nationala. Proiectele muzicale Elite Art Club UNESCO reprezinta un spatiu ce ofera tinerilor artisti posibilitatea de a-şi afirma talentul si o oportunitate de a aduce in atentia publicului artişti consacrati.
Festivalul Classics for Pleasure este unul dintre cele mai importante proiecte muzicale ale asociatiei; un proiect-eveniment de înaltă ținută artistică, conceput în conformitate cu tendințele europene in materie de spectacol, finalizat cu un concert Proms of Delight, realizat dupa modelul BBC Proms.
Avand in vedere importanta crescanda a proiectelor societăţii civile în dezvoltarea societăţii actuale, festivalul “Classics for Pleasure” isi propune sa dezvolte in Romania un centru sustenabil profesional in domeniul artistic. Festivalul le ofera tinerilor talentati posibilitatea de a colabora cu personalitati de talie internationala din domeniu, cat si posibilitatea de a se face remarcati in fata publicului larg. Totodata, „Classics for Pleasure” indeplineste o nevoie stringenta a publicului de a avea acces la o oferta culturala de standarde profesionale inalte.
Obiectivul general alevenimentului il constituie dezvoltarea programelor culturale din Romania prin imbunatatirea dialogului cultural si contribuirea la intelegerea diversitatii culturale
Specific, Festivalul Classics for Pleasure isi doreste sa:
- Promoveze Romania ca nucleu cultural profesionist in domeniul muzical la cele mai inalte standarde, competitiv cu programele culturale din intreaga lume, prin extinderea posibilitătilor de derulare a unor activităti variate din domeniul artistic si cultural.
- Atragerea si consolidarea interesului public pentru cultura, in particular pentru muzica clasica
- Constientizarea publicului larg cu privire la beneficiile muzicii clasice, in toata diversitatea ei

Photo Gallery

Similar Suggestions

Asociația Județeană de Turism Sibiu

Organization

ASOCIATIA FILATELISTILOR DIN JUDETUL SIBIU

Organization

Transfăgărășan Challenge

Activities in Sibiu County / Organization / Ereignisorganisator

Școala Gimnaziala "Radu Selejan"

Centru de educație / Organization

Asociatia Monumentum

Organization