Flori de Cornățel by Mihali Iulia Mihaela


Schedule

Closed
See schedule

Address

nr 96, Cornatel, Romania

About

Culoare si relaxare pentru clientii nostri!

Eu sunt Iulia si, de o vreme incoace, m-am intors la lucrurile simple, autentice. M-am hotarat sa fiu mult mai prezenta in lumea in care traiesc, asa ca acum invat “sa aud cum creste iarba” :). Acum 4 ani am descoperit pasiunea mea pentru flori si m-am decis, in nebunia mea, sa cultiv flori. Totul a fost ca un miracol, pentru ca natura este asa. Am descoperit pamantul, l-am simtit, i-am multumit si m-am apucat de plantat. Am invatat sa “comunic” cu plantutele. Nu glumesc, chiar se poate….. Te uiti la radacini si iti dai seama daca sunt pregatite sa se dezvolte, te uiti la frunze si vezi daca sunt bolnave. Daca intervi si le tai varful (bland, cerandu-ti scuze :) au inteles ca trebuie sa se ramnifice :) De aceea, imi place sa spun prietenilor ca eu ma inteleg bine cu plantele mele. Nu este tot timpul usor, cea mai mare provocare in perioada asta este sa gasesti un echilibru intre caldura, lumina si apa. Va dati seama ca uneori este greu…. Zilele in care soarele straluceste sunt o binecuvantare pentru flori, iar cand lipsesc sunt motiv de ingrijorare. Gandindu-ma la toate aceste aspecte, simtind binecuvantarea naturii, muncind la tara, reusesc sa fiu parte din lumea simpla, autentica in care ma aflu.

Asa am inceput…. Zambile si lalele. Doamne ce miros, ce culoare. O perioada intensa cu multe trairi amestecate: oboseala, entuziasm, miracol si mult stres.

Al doilea an a fost plin de “experimente”. Din “greseli”, am invatat foarte multe lucruri despre mine si despre flori. Asta este minunat. Dumnezeu mi-a dat forta si puterea sa trec peste dezamagiri.

Al treilea an a fost caracterizat de un sentiment central: siguranta. Mi-a fost mult mai usor. Am inceput sa stiu ce fac, iar clientii mei reprezinta un barometru pentru mine. Tinand legatura cu ei mi-am dat seama ca sunt pe drumul cel bun.

Anul acesta, al patrulea, este plin de surprize. Am hotarat sa ma extind. Alta provocare. Marian Henzulea, m-a investit cu incredere si multa responsabilitate hotarand sa se implice alaturi de mine pentru a dezvolta ceea ce am inceput acum 4 ani. Avem proiecte frumoase in care credem si suntem determinati sa le punem in aplicare.

Simtind binecuvantarea naturii, muncind la tara, reusesc sa fiu parte din lumea simpla, autentica in care ma aflu. Desi muncesc de-mi sar capacele (noaptea sunt fochist, ziua florareasa cu pretentii de antreprenor :) ma simt puternica. Anul acesta a inceput bine. Florile vorbesc de la sine….. Baby florile sunt zdravene si transmit o energie extraordinara. Promit multe :)

La Sera Cornatel gasesti foarte multe sortimente de flori dar mai ales gasesti grija noastra fata de iubitorii de flori . Ne dorim sa cream o comunitate astfel incat clientii nostri sa aibe acces oricand la sfaturi cu privire la cresterea si ingrijirea plantelor.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Florăria ”La Riccionese Italy”

Treibhaus

Fitza Florilor

Treibhaus

Wonderful Flowers

Treibhaus

Lorea unique

Treibhaus

Frangipani Event & Floral Design

Treibhaus