La Sibiu, serile de vară se petrec afară + GIVEAWAY 🚨

La Sibiu, serile de vară se petrec afară + GIVEAWAY 🚨


În această perioadă, la Sibiu evenimentele în aer liber sunt numeroase și pentru toate gusturile. Concerte, spectacole, festivaluri, filme sub cerul liber și multe altele sunt activități potrivite pentru serile de vară, când aerul e plăcut și tot ce ne dorim este puțină distracție și relaxare. 

Iată care sunt sugestiile noastre de evenimente la care poți participa în perioada următoare și cum te poți bucura de fiecare moment alături de cei dragi ție. 

GIVEAWAY: Concerte pe Acoperiș la Filarmonica de Stat din Sibiu

Concertele de pe acoperișul Sălii Thalia sunt în toi, iar până pe 12 august ești invitat să iei parte la concertele multor artiști veniți din toate colțurile lumii. 

Cu această ocazie, oferim 3 invitații duble la oricare dintre concertele ce vor avea loc între 8 și 12 august. Concursul se desfășoară pe pagina noastră de Facebook, unde poți vedea toți pașii pe care îi ai de urmat pentru a te înscrie. Vom alege 3 câștigători, iar fiecare dintre aceștia va primi câte o invitație dublă la unul dintre concerte. 

Participă la concurs și ai șansa de a te distra pe ritmurile metal ale trupei sibiene Revolter, să cânți alături de Ada Milea, să dansezi pe muzica celor de la TRANSYLVANIA TALES sau pe cea electronică a lui Francesco Tristano, ori să te bucuri de acordurile de pian ale lui Yukako Yamano.
ÎNSCRIE-TE AICI

ASTRA Rock Festival

ASTRA Rock Festival este următorul eveniment dedicat iubitorilor de muzică rock, care, ținut în incinta Muzeului Astra, va crea o experiență ceva mai diferită față de cea de la un concert clasic. 

Înconjurați de istoria satului tradițional, de vegetație și de briza lacului te vei putea distra pe ritmuri rock din 11 și până pe 13 august. Așa că, dacă ai chef de distracție și vrei să te bucuri de natură, ia un prieten cu tine și bucură-te de tot ce are evenimentul de oferit. 

Filme pe terasă la Cinema Boutique

Știm foarte bine că una dintre cele mai plăcute activități după o zi lungă este vizionare unui film. Însă experiența este și mai faină dacă alegi să faci asta sub cerul liber. 

Pe Terasa cu Flori de la Centrul Cultural Ion Besoiu poți avea parte de o astfel de activitate, pentru că s-a deschis Cinema Boutique, o "sală de cinema" ceva mai diferită. Aici vizionezi cele mai noi filme pe o terasă confortabilă, alături de oameni dragi.  

Cinema-ul este deschis până pe 27 august, așa că grăbește-te și bucură-te de experiență. 

Muzică, dans și voie bună în parcurile sibiene

Parcurile sunt unele dintre cele mai potrivite locuri pentru evenimente în aer liber pe timp de vară. La Sibiu, în următoarea perioadă, două dintre parcuri vor fi gazda unor festivaluri  deja cunoscute și mult așteptate de către sibieni.

Primul dintre ele este Sibiul de odinioară, care va avea loc în Parcul Tineretului, între 17-20 august, iar dacă ești fan al muzicii retro, s-ar putea ca aici să fie locul tău. Evenimentul își propune să reînvie vechile ritmuri ale muzicii românești care au făcut furori în urmă cu mulți ani.

Imediat după, distracția se mută în parcul Sub Arini, timp de 5 zile, la Focus in the Park. Acesta va avea loc între 23 și 27 august, iar pe tot parcursul festivalului te vei putea relaxa pe iarbă alături de prieteni, gustând din numeroasele feluri de street food și ascultând muzică bună. 
Sibiul de odinioară: 17-20 august FOCUS IN THE PARK: 23-27 august

Concerte, petreceri și alte evenimente în aer liber

Orașul mai este însuflețit de multe alte evenimente ce au loc afară pe toată perioada următoare. Și știm foarte bine că atunci când e vreme bună nu ne dorim să stăm înăuntru. 

Am făcut o selecție de câteva astfel de concerte, festivaluri și petreceri, pe care o poți vedea mai jos. Dacă vrei să descoperi și altele, îți recomandăm să arunci o privire peste calendarul evenimentelor din aplicație.
HVM La Stuf Parcul Sub Arini Sibiu Rooftop Retro Party Weinland: sounds and flavours of Sibiu: 8-10 seprembrie Foodie: 14-17 septembrie SIBIU MUSIC FEST: 22-23 septembrie

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi