LOGICLUB SMART SRL

LOGICLUB SMART SRL

Centru de educație


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Lector, nr. 5, SIBIU, Romania

About

 
Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania, certificat ISHIDO-SHIKI – Scoala numarul 1 de Soroban din Japonia și Soroban Foundation of Japan.
La cursurile noastre de Soroban - Aritmetica Mentala Japoneza cream ARIPI pentru viitorul copiilor nostri prin MAXIMIZAREA potentialului mental al acestora si prin dezvoltarea unor COMPETENTE PENTRU VIATA prin programe educationale eficiente din Japonia.
 In centrul acestora se afla SOROBANUL (abacul japonez), un veritabil instrument de dezvoltare cerebrala si emotionala pentru copiii nostri si depotriva, pentru adultii care doresc sa isi mentina mintea antrenata, sa iasa din rutina zilnica, sa socializeze si sa previna bolile degenerative ale creierului.
 La cursurile “Meditatii la Matematica - Pregatire speciala pentru Evaluarea Nationala" ne antrenam pentru REZULTATE EXCEPTIONALE la matematica și invatam cum sa ne GESTIONAM EMOTIILE legate de examen!
Oferim o structurare PERSONALIZATA a activitatilor de invatare si PREDARE ADAPTATA in functie de nevoile si cunostintele fiecarui cursant, evaluari si teste pe structura evaluarii nationale si FEEDBACK PERIODIC pentru parinti.
Venim in sprijinul cursantilor nostri cu un set de tehnici terapeutice in vederea identificarii, gestionarii si eliberarii de stres si de emoțiile generate de presiunea testarilor si a evaluarii nationale, alaturi de psihoterapeuti specializati in lucrul cu adolescentii, in speta alaturi de psihoterapeutul Codruta Rabagel.

Video

Similar Suggestions

FRAM School

Centru de educație

Școala Anima

Centru de educație

Pozitiv Evolution - Centru de dezvoltare personală și suport

Centru de educație

Unithera - Centru de dezvoltare personală

Centru de educație

Tango Studio Sibiu

Centru de educație