❄ Nou în Sibiu în luna IANUARIE

❄ Nou în Sibiu în luna IANUARIE


Chiar dacă luna ianuarie este în general una cam amorțită, asta nu înseamnă că nu am găsit restaurante, cafenele sau cofetării nou deschise în Sibiu. Le împărtășim cu voi și abia așteptăm să ne spuneți cum a fost experiența în locații, oferind recenzii în paginile lor.

🎼 Restaurant Rhapsody

Fostul restaurant Piano de pe strada Zaharia Boiu a devenit recent Rhapsody și exact asta își propune - să ne poarte în ținuturi îndepărtate și să ne prezinte tot ce-i mai bun din punct de vedere culinar în Liban, Thailanda, Italia, Austria, Asia sau Australia. Atât de multe variante de încercat încât n-o să reușești să le epuizezi nici după muuulte vizite. Dar toate au un început! 🙂
Vezi pagina Restaurantului Rhapsody

🥔 Cartofioru' Sibian

Cât de gustos poate fi un cartof? Extreeem de gustos, dacă știi cum să-l valorifici. La noul restaurant-delivery Cartofioru' Sibian, cartoful este pus în valoare de topping-urile pe toate gusturile: șunculiță și telemea, multă brânză, ou și șunculiță, ou și bacon, țărănesc, jambon și gorgonzola, de post, carnivor sau cu de toate. Cei care vor chiar mai mult decât atât pot opta pentru extra ingrediente.

Locația face doar livrări la domiciliu și se găsește deja pe principalele aplicații de profil, așa că de acum ne putem bucura în tihnă de mâncarea lor.
Vezi pagina Cartofioru' Sibian

🥘 Marilú Restaurant

Astăzi s-a deschis primul restaurant marca SIMPA - Marilú, într-o zonă puțin exploatată până acum, mai exact pe Șoseaua Alba Iulia, nr. 70. De luni până vineri, între orele 09.00 - 19.00, găsim aici preparate variate de mic dejun, brunch, prânz sau cină, dar și oferte de meniul zilei, toate având semnătura culinară a Chef-ului Marius Muntean.

Pont: Cu ocazia deschiderii, clienții de astăzi vor primi cadou un desert (în limita stocului disponibil)
Vezi pagina Marilú Restaurant

🍰 DulcesaR

Experiența DulcesaR într-ale prăjiturilor și torturilor nu e de ieri, de azi, dar a venit momentul ca întreaga pricepere să fie valorificată și într-o cofetărie fizică. O găsim pe Calea Dumbrăvii, nr. 99 (intrarea de pe Str. Matei Millo), de unde putem cumpăra dulciuri artizanale, cafea, sucuri naturale, ceaiuri, ciocolată caldă... mai exact tot ce ne-ar trebui pentru un popas de răsfăț.
Vezi pagina DulcesaR

🍔 My Way

My Way este genul de fast-food care vine cu câteva variante standard de burgeri din carne de vită, dar te lasă și să fii creativ, dacă vrei să îți personalizezi prânzul sau cina cu ingredientele preferate. Cei care vor alte opțiuni pot merge la sigur cu pizza, box-uri cu crispy sau aripioare, salate sau quesadilla. De încercat pe Calea Cisnădiei, nr. 8 (în apropierea de intrarea dinspre M. Viteazul).
Vezi pagina My Way

BONUS: 🌡 Zero Grade Păltiniș

Pentru că drumurile sibienilor duc în fiecare iarnă la Păltiniș, ne-am gândit că e momentul potrivit să vă recomandăm o locație nouă de aici: Zero Grade. Între turele de ski sau plimbările în aerul curat, merge la fix un popas cu un view de pus în ramă și un meniu de revigorare: pizza, vin fiert, punch, ciocolată caldă, cafea de specialitate și bere.
Vezi pagina Zero Grade Păltiniș

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

📸 teoopaun

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE