🌀 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE

🌀 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE


Fiecare dintre noi avem câteva afaceri locale de suflet, pe care le alegem ori de câte ori avem ocazia. Cu toate astea, suntem convinși că nu spuneți NU celor mai noi apariții din Sibiu. Nu se știe niciodată ce magazin, cafenea sau local va ajunge în topul preferințelor voastre. 🙂

Lasă-te surprins și luna aceasta de tot ce a apărut #NouînSibiu:

credit foto: radu.nita

🐟 Bistro Fish & Wine

Păstrăvăria Tatu Sadu din Râul Sadului ne aduce și mai aproape preparatele lor din pește proaspăt, chiar în zona centrală a Sibiului. Bistro Fish & Wine s-a deschis acum câteva zile pe bd-ul N. Bălcescu, în piațeta „de la telefoane”, așa cum este cunoscută de sibieni.

Dacă un păstrăv aburind în crustă de porumb sau mălai vă face deja poftă, e clar că e momentul pentru o vizită. În plus, pe lângă bistro-ul din zona terasei încălzită, ne putem bucura și de un magazin tip băcănie, în care găsim multe soiuri de pește proaspăt de la Pescăria Tatu Sadu, produse tradiționale și vinuri alese.
Vezi pagina Bistro Fish & Wine

🍝 Di Gianfranco

Cunoscutul restaurant Di Gianfranco de pe 9 Mai s-a mutat într-o nouă locație, mai mare și mai potrivită activității sale, pe str. Zaharia Boiu nr. 3 (în fosta locație Piano). Spațiul este amenajat integral în spiritul italian, care vine să completeze experiența culinară autentică: antipaste, salate, supe, paste, pizza, feluri principale și deserturi - toate ne vor transpune pe o străduțele cu farmec ale Italiei.
Vezi pagina Di Gianfranco

🌍 Planeta lui Da

Planeta lui Da este un nou spațiu de educație non-formală din Sibiu, pentru copii cu vârste preșcolare (1-4 ani). Proiectul își propune să ofere un cadru propice educației timpurii, prin dezvoltare cognitivă, emoțională și motrică. Sunt organizate aici ateliere de joacă pe multiple arii: artă, activități STEM, lectură, motricitate fină/grosieră, activități senzoriale, etc. Mai multe detalii găsiți pe pagina lor.
Vezi pagina Planeta lui Da

☕ Daily Optimist

Cum rămâi Daily Optimist? O cafea sau ceai fix pe gustul tău ar putea fi unul dintre secrete. Noua locație de pe Calea Dumbrăvii nr. 33 ne așteaptă cu multe variante de cafea artizanală și peste 20 de opțiuni de ceaiuri, care să ne aducă zilnic un strop de bucurie.
Vezi pagina Daily Optimist

🥔 Patata Truck

Patata este cel mai nou food truck din zonă, care poposește în zona străzii Doamna Stanca. Găsim aici fel de fel de bunătăți street food în care cartoful este pus în valoare de restul ingredientelor. Voi ce alegeți la prima vizită: Dirty Chicken, Porky Pig sau Cheesy Italian? Bine, să fie toate 3. 😋
Vezi pagina Patata Truck

🧸 Jumbo

Mai este cineva care nu a aflat? 😄 Lanțul internațional de magazine Jumbo și-a lansat zilele trecute prima locație din Sibiu, o deschidere care a făcut și încă face valuri printre sibieni.

Indiferent că ați mai fost într-un magazin Jumbo în alte orașe sau nu, e bine de știut că veți găsi aici cam tot ce v-ați putea dori... chiar și obiecte de care nu știați că aveți nevoie. Magazinul este organizat sub forma unui labirint, astfel că în plimbarea de aproape 1 km nu aveți cum să ratați ceva.

credit foto: turnulsfatului.ro
Vezi pagina Jumbo

🌯 Prepelițescu

Food-truck-ul Prepelițescu a fost o prezență frecventă la multe dintre festivalurile acestei veri, unde ne-am familiarizat deja cu meniul și gustul preparatelor lor. Vestea bună este că până la finalul lunii noiembrie vor deschide primul local permanent în Sibiu.

Ce îi diferențiază față de alte restaurante este folosirea cărnii de prepeliță, produsă în fermele lor - o carne cu un conținut scăzut de colesterol, cu un gust și o textură deosebită. Suntem cu ochii pe ei!
Vezi pagina Prepelițescu

🥪 Aria Bistro

Se spune că mișcarea intensă în apă îți face poftă de mâncare, de aceea Centrul Aria a inaugurat recent Aria Bistro, chiar în incinta locației din Sibiu. Găsim aici, printre altele, Salată cu pui grill, Salată cu nuci și gorgonzola sau sandwich-uri pe toate gusturile. Ori dacă sunteți în așteptarea copilului de la cursurile de înot, vă puteți retrage în zona bistro-ului pentru și mai mult confort.
Vezi pagina Aria Bistro

🥗 Redeschidere Salateria

După 2 ani de pauză s-a redeschis Salateria de pe Calea Dumbrăvii. Mâncarea sănătoasă este prezentă de la un capăt la altul al meniului, ce include, printre altele: salate Ready to go sau create de la 0, salate hot bowls, supe cremă, preparate pentru micul dejun, rolls, deserturi și smoothie-uri naturale.
Vezi pagina Salateria

🥖 Mariohr (a 2-a locație)

Brutăria artizanală Mariohr, lansată acum un an pe str. Semaforului, ne dă de veste că vor aduce produsele lor într-o nouă locație, pe str. Mihai Viteazul, aflată deja în faza de amenajare.

Până la deschidere, testați produsele lor și veți simți că au gustul vremurilor bune: pâini și produse de panificație fel de fel, doar din ingrediente naturale, produse de patiserie și deserturile copilăriei.
Vezi pagina Mariohr

🥘 Papa's

Food Court-ul Promenada este mai bogat cu o locație pentru cei care își doresc un prânz rapid. Chiar dacă locația este un fast-food, prin rapiditatea cu care ne este servită mâncarea, Papa’s ne oferă preparate gătite, ca de casă, care ne vor reda de îndată starea de bine.
Vezi pagina Papa's

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE