Status-ul cinema-urilor din Sibiu: toate cele 4 locații sunt închise


CineGold

"În contextul epidemiei de coronavirus și al instituirii Starii de urgenţă prin Decretul Presedintelui Romaniei nr. 195/16.03.2020, in baza Hotarârii nr. 11,17.03.2020 adoptata de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, precum si in urma consultarilor cu institutiile locale descentralizate Prefectura Sibiu, Directia de Sanatate Publica Sibiu, CCIA Sibiu, SC. CINE GOLD SRL, in condordanta cu hotărârile guvernamentale, a luat decizia suspendarii activitatatii incepand cu data de 18.03.2020 până la noi ordine oficiale.

Măsurile de prevenție sunt esențiale pentru evitarea contractării virusului COVID-19. Tratarea cu responsabilitate a situației actuale de la nivel mondial ajută la evitarea și diminuarea anxietății firești, asociate acestui context.

Prin adoptarea acestei decizii SC Cine Gold SRL da dovada de responsabilitate sociala si pune pe primul plan siguranța si sanatatea clientilor, angajatilor, partenerilor si colaboratorilor nostri.

Speram ca si prin actiunile noastre sa ajutam la depasirea acestor momente dificile si sa putem relua in bune conditii colaborarea cu dumneavoastra."

Cineplexx

"Dragi cinefili,

Ca urmare a măsurilor impuse de Guvernul român pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, începând din 18 martie, cinematografele Cineplexx se închid până la noi reglementări.

Aveți grijă de voi și de cei dragi!"

Centrul Cultural "Ion Besoiu"

"Data fiind situatia existenta, riscul la care suntem expuși fiecare dintre noi, măsurile de prevenție legale si morale ce se impun si ordinea priorităților pe care noi o consideram fireasca, vom suspenda activitatea Centrului Cultural ''Ion Besoiu'' pentru doua saptamani, începând de astazi, 16 martie 2020!
Vom reveni cu detalii referitoare la reînceperea activității!

Bucurați-va de familie si de cei dragi!
Respectați toate regulile impuse de autorități!
Fiti solidari, ca sa trecem cat mai repede peste aceasta perioada dificila!
Va multumim pentru intelegere, va iubim si sa ne revedem sănătoși!
Aveti grija de voi!"

Cinema Arta

"Avand in vedere contextul riscului de raspandire a infectiei cu noul coronavirus, prin adresa nr. 1775/10.03.2020 emisa de Ministerul Culturii s-a decis suspendarea pana pe data de 22.03.2020 (cu posibilitatea de prelungire) a tuturor activitatilor si evenimentelor organizate cu public in cadrul institutiilor subordonate. Precizam ca, RADEF RomaniaFilm se afla sub autoritatea acestui minister.

Avand in vedere cele mentionate, cinematografele din reteaua RADEF RomaniaFilm, printre care se afla si Cinematograful Arta - SIBIU, urmeaza a fi inchise in perioada 11-22.03.2020.

Va multumim pentru intelegere!
Echipa Cinema Arta - Sibiu."

Similar Suggestions

Bani din bugetul local pentru bone, în cazul în care nu găsiți loc în creșă sau grădiniță
Primăria Sibiu menține gratuitatea la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu
Măsuri speciale și la Serviciul Public de Evidență a Persoanelor
LOCURILE DE JOACĂ RĂMÂN ÎNCHISE PENTRU PROTECȚIA COPIILOR!
Din 18 mai, direcțiile și serviciile Primăriei Sibiu reiau audiențele cu cetățenii