Tramp Travel

Tourism Agency


Schedule

Open
See schedule

Address

Bulevardul Victoriei 29, Sibiu 550024, Romania

About

Tramp Travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe Riviera Olimpica a Greciei, fiind prezent pe piata turistica din Romania inca din 1996, prin intermediul agentiilor partenere. Incepand cu 2004, Tramp Travel este prezent in Romania si prin agentia proprie de turism, cu sediul in Sibiu, Bd Victoriei 17.

Calitatea serviciilor oferite turistilor nostri, strategia de pozitionare a preturilor, cu un raport foarte bun pret-calitate, precum si dezvoltarea retelei de agentii partenere in tara au facut din Tramp Travel o companie de succes. Anual, mii de turisti (familii cu copii, cupluri, grupuri de prieteni) calatoresc cu Tramp Travel in Grecia. Din 2004 pana in prezent au calatorit in Grecia cu Tramp Travel aprox. 70,000 de turisti.

In noiembrie 2011 , Tramp Travel semneaza un parteneriat cu Happy Tour , cea mai mare agentie de turism din Romania , detinuta de fondul de investitii spaniol GED , devenind agentie asociata Happy Tour, cu exclusivitate pentru judetul Sibiu.

De-a lungul celor 10 ani de activitate in Romania, agentia Tramp Travel a devenit cunoscuta in special ca tour-operator pe destinatia Grecia. Oferta noastra este insa mult mai diversificata, de la sejururi de tip charter cu autocar sau avion in Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania sau Croatia, la circuite culturale sau de tip pelerinaj in Europa, city break-uri, croaziere, excursii scolare sau vacante exotice!

DE CE SA CALATORIM CU TRAMP TRAVEL ?

• Pentru ca avem locatiile proprii de cazare in Grecia si o flota proprie de autocare, ceea ce ne permite sa avem preturi foarte competitive si un raport foarte bun pret vs servicii oferite

• Pentru ca la noi veti gasi o gama variata de servicii , cum ar fi pachete turistice (sejururi si circuite cu avionul sau autocarul), bilete de avion, bilete de autocar, excursii si tabere scolare in Romania si strainatate, pachete turistice personalizate , asigurari medicale de calatorie.

• Pentru ca la noi beneficiati de facilitati de plata (plata in rate), discounturi pentru grupuri organizate, discounturi de early booking si bonusuri de fidelitate.

• Pentru ca Tramp Travel colaboreaza cu cei mai mari tour-operatori din Romania si din strainatate , astfel incat sa va oferim solutia ideala pentru vacanta Dvs

Va invitam sa traiti magia unei vacante de neuitat, la cele mai competitive preturi!

Similar Suggestions

Tour C. Express

Tourism Agency

Boat Travel & Tours

Tourism Agency

Yo-Yo Travel

Tourism Agency

Transair Agency

Tourism Agency

Eximtur Sibiu

Tourism Agency