⭐ What’s New in Sibiu this August?


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Pizza Baci

De curând s-a deschis Pizza Baci, o locație discretă în care accentul este pus pe autenticitate. De la rețete și până la ingrediente, totul te poartă până în Italia. Partea care ne place cel mai mult este că în locație se vinde pizza la felie, astfel putem gusta din diversitatea de variante. O găsiți pe str. Ocnei, nr. 9.
Vezi pagina Pizza Baci

Freedom Events

Freedom este o nouă locație de evenimente, ce aduce în Sibiu conceptul drive-in. Timp de 8 weekend-uri consecutive (8 august - 30 septembrie), vom avea parte aici de concerte și piese de teatru. Locația se află pe str. Henri Coandă, în vecinătatea Fabricii de Cultură.

Lansarea s-a făcut printr-un concert cu Delia, iar săptămâna aceasta - sâmbătă, 15 august, va avea loc primul Cinema Drive-In din Sibiu, organizat în cadrul Sibiu International Street Art Festival. Filmul proiectat este "Exit Through the Gift Shop" regizat de artistul Bansky, iar participarea este gratuită, pe bază de înscriere - https://bit.ly/SISAF-CinemaDriveIn2020.
Vezi pagina Freedom Events

JAP

Piata Mică devine mai bogată cu încă un loc bun de ieșit în timpul liber. JAP - ”The Gastropub with a Tiny Breakfast Obsession”. Locația e specializată în cafea bună și mâncare gătită în tihnă, cu pasiune, după principiile slow food.
Vezi pagina JAP

La Pizza Napoletana

Oricine vrea să se simtă turist în propriul oraș are acum șansa, în plin centru al Sibiului. S-a deschis La Pizza Napoletana în Piața Mare, o pizzerie care reușește să redea gustul vechii Italii. Aici găsim pizza în forme neregulate, cu crustă în exterior și aluat moale în interior, pregătită ca la mama ei.
Vezi pagina La Pizza Napoletana

Max The Original.

V-am mai povestit despre redeschiderea Restaurantului MAX și iată că a venit momentul lansării. Începând de mâine - joi, 13 august, ora 13:00, terasa MAX - The Original își va primi din nou oaspeții cu mâncare bună, pregătită de head chef-ul Alexandru Popa. Noul meniu va fi unul modern, cu accent pe ingredientele locale.
Vezi pagina Max. The Original

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍹 Nou în Sibiu în IULIE-AUGUST
🌴 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌅 Nou în Sibiu în luna MAI
🌞 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE