⭐ What’s New in Sibiu this JULY?


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Backyard Summer Garden

#Backyard și-a deschis oficial un frumos Summer Garden la doi pași de Sibiu, pentru toți cei care caută deconectare prin muzică la sfârșit de săptămână. Intrarea se face exclusiv pe bază de rezervări, deci fiți pe fază să nu ratați distracția din zilele de vineri și sâmbătă.
Vezi pagina Backyard Summer Garden

Wings & Ribs

Cine nu iubește aripioarele de pui bine rumenite și costițele de porc fragede, tăvălite prin sos?! Le găsim acum la Wings & Ribs, care s-a deschis în Sibiu de numai câteva zile, în sistem de delivery sau takeaway. Cei care nu se declară fanii acestor 2 variante, au de ales între alte preparate emblematice: Chilli con carne, Nachos sau Tripple cooked fries cu brânză sărată și mujdei. Yummy!
Vezi pagina Wings & Ribs

SushiVO

New sushi-place in town! Pe zi ce trece se diversifică oferta de astfel de locații cu mâncare japoneză și asta-i numai de bine. SushiVO este cea mai nouă apariție, care acum funcționează doar pe bază de livrări la domiciliu. În viitor vor funcționa și în locația fizică din Food Court-ul Promenada Mall. Meniul complet este disponibil pe www.sushivo.ro.
Vezi pagina SushiVO

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍹 Nou în Sibiu în IULIE-AUGUST
🌴 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌅 Nou în Sibiu în luna MAI
🌞 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE