⭐ What's New in Sibiu This SEPTEMBER?


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Konak Pensiune & Restaurant

Pensiunea și Restaurantul Konak cu specific turcesc s-au deschis recent în plin centru al Sibiului, pe str. Turnului, nr. 17. Orașul nostru ducea lipsă de o astfel de locație cu un meniu bogat, de inspirație orientală, dar de acum ne putem bucura de preparatele lor autentice în frumoasa curte a locației (cât încă e vreme bună), alături de muzică specifică.
Vezi pagina Konak Pensiune & Restaurant

NakedShop

Nakedshop este nou magazin din Sibiu cu produse pentru casă și de îngrijire personală, creat din dorința de a trăi sustenabil, natural și minimalist. Îl găsim fizic pe str. Alexandru Odobescu, nr. 1 (vis-a-vis de Teatrul Gong), ori online la adresa nakedshop.ro. Dacă trăiți deja după principiile zero-waste sau vă doriți asta, un pas bun e să le treceți pragul.
Vezi pagina NakedShop

MO's Burgers

Joi, 17 septembrie, se deschide MO's Burgers, care își propune să schimbe scena burgerilor din Sibiu. Locația lor de pe Calea Dumbrăvii nr. 35 dispune de spațiu interior, de terasă, dar burgerii pot fi ridicați și în regim drive&pickup.

Mo's Burgers sunt creați după o rețetă proprie, din carne de vită Black Angus, alături de sosuri făcute în casă, gem de ceapă roșie, marmeladă de roșii și cel mai important, sosul Mo’s, semnătura bucătarului Chef.
Vezi pagina Mo's Burgers

100r Restaurant

Schimbăm foaia și ajungem la 100r Restaurant, un concept care promovează mâncarea sănătoasă, gătită din produse naturale, provenite de la producători din Sibiu. Este deschis pe str. Prohovei, nr. 6 și ne invită să descoperim meniul bogat în rețete internaționale gătite cu ingrediente locale.
Vezi pagina 100r Restaurant

Rent Road Bike - Light Cycling Transylvania

Cât încă avem vreme bună, să profităm de ea! O idee potrivită este să organizăm aventuri pe bicicletă, în afara Sibiului. Light Cycling Transylvania ne asigură biciclete de șosea de calitate superioară sau biciclete de touring, pe care le putem închiria.

Vezi pagina Light Cycling Transylvania

Restaurant History

Avem un nou restaurant deschis pe str. Avram Iancu, nr. 9, la doi pași de Piața Mare. Restaurantul History ne propune un meniu care reunește preparate din timpuri din locuri diferite, ce devin coerente cu spațiul amenajat într-un stil unic.

Vom găsi aici de la bruschete capresse, salată “Nicoise” și aripioare glazurate, până la platou românesc, ciolan afumat cu fasole, pulpă de rață confiată, fructe de mare în sos de vin alb, ciorbă a la Grec, paste și pizza. Un adevărat ocol pe tot mapamondul!
Vezi pagina Restaurantului History

Cafenea Dallmayr

Cunoscuta cafea Dallmayr se poate degusta acum și la terasa proprie, de pe strada Turnului, nr. 5 din Sibiu. Cafeaua e proaspăt măcinată în locație și se poate servi în toate variantele pe care ni le-am putea dori - un espresso tare, pentru zile în forță, un cappuccino domol pentru dimineți târzii, ice coffee potrivit zilelor în care temperaturile o iau razva, ori un frappe dulce și răcoritor, pentru momentele în care ai bea o cafea, dar parcă ai mânca și un desert. :)
Vezi pagina Cafenelei Dallmayr

Restaurant Chef Capone

Pe strada Ocnei, în spatele unor porți mari, se ascunde Restaurantul Chef Capone, care promite un meniu divers, dar bine închegat, ce nimerește gusturile oricui. Avem multe preparate de încercat, așa că e momentul să le luăm la rând și să ne bucurăm de ele în tihnă.
Vezi pagina Restaurantului Chef Capone

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍹 Nou în Sibiu în IULIE-AUGUST
🌴 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌅 Nou în Sibiu în luna MAI
🌞 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE