28 ianuarie 2023 Drumeție cu familia: circuit Cisnădioara-Șaua Măgura-Vf. Măgura

Outside Sibiu

Dates and Hours:
Tickets:
50 lei/ Persoană
Host:
Vârful Măgura, Romania

About

Dragi drumeți,
Vom porni din centrul satului Cisnădioara, și vom urca pe valea Argintului, urmând marcajul triunghi albastru, către Curmătura Măgurii. Aici vom coti spre Est și, după un urcuș mai susținut, vom atinge Vf. Măgura și ne vom bucura de o panoramă deosebită asupra împrejurimilor.După un popas de 15 minute, vom coborî pe traseul cruce albastră pentru a ajunge înapoi, în centrul satului Cisnădioara.
Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele detalii:
Drumeția este potrivită persoanelor cu condiție fizică și copiilor de minim 8 ani, care au mai parcurs trasee cu diferențe de nivel mai mari. Copiii de la 8 ani în sus pot participa, cu condiția să fie însoțiți de un adult, părinții sunt cei responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii.
Drumeția se va ține cu minim 10 participanți adulți.
Unde și când ne întâlnim?
La ora 08:30, în parcarea magazinului DECATHLON, din Shopping City Șelimbăr.
De acolo ne vom deplasa cu mașinile personale, pe ruta: Sibiu–Cisnădioara, și vom parca în parcarea din centrul satului. La finalizarea drumeției vom recupera mașinile tot de acolo.
Echipament necesar:
Ghete de drumeție înalte, cu talpă aderentă; ghetele trebuie să fie potrivite și pentru zăpadă;
Haine adaptate sezonului, inclusiv un ultim strat impermeabil; tricou sau bluză de corp de schimb;
Rucsac mic de tură;
Parazăpezi, căciulă și mănuși, ochelari de soare;
Sticlă cu apă, minim 1L;
Gustare pentru o pauză la jumătatea traseului;
Bețele de trekking – recomandare.
Costuri:
50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.
Transport:
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0722-177001, după efectuarea înscrierii.
După finalizarea procesului de înscriere, ghidul va crea un grup de whatsapp pe care ne vom organiza / redistribui în mașinile celor care vin cu mașina. Costurile de transport ale acestora vor fi acoperite, în comun, de către ocupanții mașinii respective (costul aproximativ va fi de aprox. 20 lei / pers).