Proiecție film "Capernaum" în Parcul Sub Arini ▱ SISAF 5


Dates and Hours:
Tickets:
INTRARE LIBERĂ
Host:

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România

About

La #SISAF2019 ne deschidem către o față mai puțin văzută a lumii și mai puțin colorată, printr-un film puternic apreciat, nominalizat la Oscar și Globurile de Aur 🎬 #Capernaum. Acesta prezintă povestea inspirațională a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască sorții.

🗓 Joi / 4 iulie / ora 21:30 / Parcul Sub Arini, Sibiu
▶️ Intrare liberă!

Proiecție desfășurată în parteneriat cu Este Film Festival.

Despre #CAPERNAUM:

Filmat în haoticele cartiere din Liban, filmul îl are ca protagonist pe debutantul Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără vreun fel de experiență actoricească. Acesta joacă rolul acestui băiat libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole). Zain își va da părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume.

◦ Evenimentul face parte din cadrul #SISAF - un demers amplu de revitalizare a Sibiului prin artă stradală, ajuns la ediția #5. În perioada 1-7 iulie, peste 20 de artiști din România, Germania, Belgia și Ungaria vor aduce culoare pe zidurile gri din oraș, completând cele 67 de lucrări și 5.700 mp de picturi murale din anii precedenți.

◦ Sibiu International Street ART Festival este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

◦ Organizator: Asociatia ART Factory Transilvania