Drumeție prin poienile cu ghiocei pe plaiuri din Gura Râului

Drumeție prin poienile cu ghiocei pe plaiuri din Gura Râului


Tickets:

50 lei/ Persoană

Location:

Gura Râului 557095, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Dragi iubitori de natură, mișcare în aer liber și flori de primăvară,
Va invităm la o drumeție pe poteci puțin umblate, în jurul comunei Gura Râului, prin văi și poiene unde zilele trecute am întâlnit o sumedenie de ghiocei, brânduse și alte flori de primăvară.
Folosim cărări folosite mai ales de localnici și mai puțin de turiști, dar care ne vor bucura cu priveliști superbe din perspective inedite.
Este o drumeție de nivel mediu, lungă de aproape 13 kilometri și presupune o urcare de 650 metri. Este adresată drumeților cu o minimă experiență de mers pe munte.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Ne întâlnim la ora 9.00, în parcarea de lângă Cabana Valea Aurie de unde vom pleca spre Gura Râului.
ECHIPAMENT RECOMANDAT
Ghete de drumeție, pantaloni de drumeție specifici sezonului, bluză de corp tehnică din material sintetic sau merinos, polar, jachetă de vânt și/sau impermeabilă, căciulă sau buff, rucsac în care să aveți o bluză de schimb, mănuși, un termos cu ceai și mâncare pentru picnic.
COSTURI
50 lei/adult sau copil peste 14 ani,
Copii sub 14 ani au gratuitate, se recomanda ca participarea copiilor la aceasta tura sa se faca de la varsta de 8 ani.
TRANSPORT
Oferim transport gratuit în limita a 8 locuri pe principiul primul venit primul sosit. Alocarea și confirmarea locurilor în microbuz se face după achiziția biletului de participare, printr-un mesaj trimis ghidului.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.
Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto