CÂMP DE MACI la ESTE Filmul de Miercuri


Dates and Hours:
Tickets:
17 lei
Host:

Str. Emil Cioran Nr.1A, Sibiu, Romania

About

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul CÂMP DE MACI, o dramă ce marchează debutul regizorului Eugen Jebeleanu în cinema. Filmul este plasat în contextul României contemporane și are la bază întâmplări reale.
Proiecția va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural "Ion Besoiu".
Realizat după un scenariu de Ioana Moraru, filmul prezintă o zi din viața lui Cristi (Conrad Mericoffer), un tânăr jandarm din București. În timpul unei vizite scurte a lui Hadi (Radouan Leflahi), bărbatul cu care are o relație la distanță, Cristi și colegii lui participă la o intervenție într-un cinematograf din centru, unde o serie de protestatari sabotează proiecția unui film LGBTQ+. În mijlocul scandalului din cinema, o relație pasageră din trecut cu un alt bărbat revine în prezent, amenințându-i stabilitatea profesională și personală.
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Rating: N15 - Nerecomandat sub 15 ani