Caravana Wellness

Caravana Wellness


Location:

12-18 iunie; 26 iunie-02 iulie - Calea Dumbravii (zona CEC), Strada Lector (zona Mall), Piata Unirii

Dates and Hours:

About

Caravana Wellness își propune să contribuie la implementarea unor serii de obiceiuri și schimbări în stilul de viață și alimentație care să producă schimbări cu impact direct asupra calității vieții sibienilor. Vom oferi informații și materiale care să ajute la implemantarea de obiceiuri sănătoase și vor fi realizate chestionare wellness, prin intermediul cărora vom putea avea o radiografie a calității vieților sibienilor și vom putea vedea ce se poate îmbunătăți în aceste direcții. 
Proiectul se va derlua în perioada mai-septembrie, în cartierele din Sibiu. Începând din luna mai vom monta un cort în locațiile alese și în care sibenii vor avea posibilitatea de a primi informații despre modul în care pot adopta un stil de viata activ și echilibrat. Ne propunem să realizăm cel puțin 1000 de chestionare wellness, pentru toate categoriile de vârstă (peste 18 ani), care să fie reprezentative pentru populația Sibiului.
Prin intermediul Caravanei Wellness intenționăm atingem două coordonate deosebit de importante pentru dezvoltarea Sibiului: informarea și consilierea sibienilor în a face alegeri echilibrate din punct de verere al alimentației și a stilului de viață, dar și posibilitatea de a măsura satisfacția și nivelul de conștientizare a importanței adoptării unui stil de viață activ și echilibrat. Caravana Wellness va oferi consultanță în vederea adoptării unui stil de viață activ și sănătos și a unei alimentații echilibrate, iar sibienii vor avea posibilitatea de a face alegeri în mod conștient pentru a-și îmbunătății calitatea vieții. 
Pe parcursul lunilor mai-septembrie vom amplasa un cort în fiecare cartier al Sibiului dar și în zonele intens frecventate de sibieni (Piața Cibin, Bd. Mihai Viteazu, Piața Rahova, Piața Vasile Aaron etc.) în care sibienii vor avea posibilitatea de a primi informații despre modul în care pot adopta un stil de viata activ și echilibrat. 
În cadrul caravanelor oamenii vor primi materiale informative legte de o alimentație corectă, vor avea posibilitatea de a-și măsura gratuit parametri interni ai corpului (grăsime, masă musculară, niver e hidratare, grăsime viscerala etc.) și vor primi sfaturi din partea consultanților wellness despre cum pot să includă mișcarea/sportul în rutina zilnică, prin simpla schimbare/readaptare a unor obiceiuri pe care ei le au deja.
De asemenea, ei vor trebui să răspundă la un chestionar wellness care le va măsura gradul de satisfație pe mai multe planuri: sănătate, profesonal, spiritual și financiar. 

Photos