Compact Paul Ciuci - “Cântec pentru prieteni”! la Sibiu

Compact Paul Ciuci - “Cântec pentru prieteni”! la Sibiu


Location:


Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Dates and Hours:

About

Compact Paul Ciuci - “Cântec pentru prieteni”!
Salut, prieteni!
După succesul din 2023 al Turneului National “Fata din vis-40 de ani” al trupei Compact, Paul Ciuci si colegii lui revin si pornesc din nou la drum ajungand in orasele voastre cu un nou spectacol intitulat cum altfel decat, simplu: "Cantec pentru Prieteni!”
Considerat ca fiind unul din marile hituri ale rock-ului romanesc, acest cantec reuseste de fiecare data sa adune intr-o singura voce bucuria si speranta zecilor de mii de oameni care de-a lungul timpului au participat la concertele trupei Compact.
Avem bucuria să vă anunțăm că în cadrul turneului nostru ne vom opri și în Sibiu:
-1 Martie - Sibiu (Oldies Pub)

dar şi în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo şi Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.
Prețul biletelor este de:
Primele 50 de bilete - 80 de lei
Următoarele 150 de bilete - 100 de lei
Bilete în limita stocului disponibil!
Programul evenimentului:
Open Doors - 19:00
Start Show - 20:00
Ne puteti urmari pe Facebook si Instagram unde veti gasi informatii utile si actualizari despre activitatea trupei noastre!
ATENȚIE:
Participarea în cadrul acestui eveniment reprezintă acordul dumneavoastră automat pentru realizarea și folosirea materialelor foto/video în scop de promovare a evenimentelor și a paginilor Kompas Events și Compact – Paul Ciuci.
Va multumim!

sursa