Dăruiește Speranță - Concert Umanitar de Muzică Sacră


Dates and Hours:
Host:

Strada Cetății nr. 3-5, Sibiu

About

Dăruiește Speranță este un Concert Umanitar de Muzică sacră organizat în parteneriat cu Asociația Ridică-te și Umblă care își propune să adune iubitorii de oameni și de frumos într-o locație inedită: Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia.

Corurile Bisericii Adventiste din Sibiu și Cristian s-au unit spre a-L lăuda pe Dumnezeu și pentru a susține persoanele cu dizabilități din acest oraș.

Intrarea în cadrul concertului este gratuită, însă dat fiind faptul că dorim să facem bine oamenilor din jurul nostru, în timpul concertului se va organiza o strângere de fonduri pe bază de donație pentru proiectul "Taxi Gratis pentru persoane cu Dizabilități" al Asociației Ridică-te și Umblă Sibiu.
Acest proiect își propune ca persoanele cu dizabilități care au nevoie de transport în cadrul Municipiului Sibiu să poată beneficia de curse gratuite pentru călătoriile esențiale.

Asociația Ridică-te și Umblă este o asociație non-profit care își propune să faciliteze socializarea și ajutorarea persoanelor cu dizabilități. Filiala din Sibiu a Asociației are în prezent un număr de 75 de membri.

Cei care nu pot participa la concert dar doresc să doneze pentru cauza aceasta, o pot face în contul de mai jos specificând la detaliile transferului: Taxi Gratis Sibiu.
ASOCIAȚIA RIDICĂ-TE ȘI UMBLĂ F. ARAD
RO30 RNCB 0015 1819 2998 0001

Sursa