LA FILLE MAL GARDÉE


Dates and Hours:
Host:
nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, Romania

About

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée”, una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet se va dansa marți 23 și miercuri 24 februarie, ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” și livestream, în interpretarea Teatrului de Balet Sibiu.
Spectacolul a cărei premieră a avut loc la Bordeaux în anul 1789 spune povestea de iubire a doi tineri – Lise și Colas care încearcă să-și salveze dragostea și să o convingă pe Văduva Simone, mama Lisei, să le binecuvânteze legământul de iubire.
Premiera la Sibiu a acestui spectacol a avut loc în anul 2015 și s-a bucurat de un succes enorm la public. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez.

Sursa text & foto