LADIES NIGHT - AFTER EVER HAPPY


Dates and Hours:
Host:

Shopping City Sibiu, Șoseaua Sibiului, 5
Organizer:

About

Parcă nimic nu se compară cu poveștile de dragoste din filme. Tessa si Hardin ne-au cucerit de la prima scenă, iar noi nu suntem pregătiți să ne luăm rămas bun de la ei.
 
 
Ultima parte din seria AFTER – După ce am găsit fericirea – te așteaptă la evenimentul special tip Ladies Night din 24 August de la ora 19:00!  E timpul să te lași răsfățată cu surprize, cadouri și filmul preferat! Va fi epic!
 
Tessa și Hardin au sfidat toate obstacolele, dar oare va fi dat peste cap sfârșitul lor de basm? Este clar că cei doi se iubesc, dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Totuși, pentru Hessa nu a fost niciodată totul roz, dar fiecare nouă provocare cu care s-au confruntat a făcut ca legătura lor să fie din ce în ce mai puternică. Dar când o revelație despre trecut zguduie fațada impenetrabilă a lui Hardin – și apoi Tessa suferă o tragedie – vor reusi oare sa lupte pentru iubirea lor sau vor fi sfâșiați de durere?
Tessa nu mai este fata dulce, simplă și cuminte care era când l-a cunoscut pe Hardin – la fel cum el nu mai este băiatul arogant și capricios de care s-a îndrăgostit. Pe măsură ce mai multe secrete ale trecutului lui Hardin ies la suprafață, cu atât devine mai întunecat și rece. Tessa nu este foarte sigură că îl va putea salva de el însuși. Dar pentru cine luptă– Hardin sau ea însăși? Oare ce va alege?
 
Dacă tot ai retrăit cele mai frumoase momente alături de Hessa cu primele 3 filme din promoția VARA DE 10, e clar că trebuie să afli răspunsul în ceea ce privește viitorul relației lor în După ce am găsit fericirea.
Află finalul poveștii de iubire a lui #Hessa din 24 august de la ora 19:00 la evenimentul dedicat - Ladies Night!
 
 
Fii printre primele care descoperă noul capitol din saga AFTER la Cineplexx și ține pasul cu SURPRIZELE!
Ia-ți bilet acum! Ce zici, ne vedem acolo?
 
 
 
 
*Evenimentul tip Ladies Night va avea loc miercuri, 24 august de la ora 19:00.
*Proiecția filmului va începe de la ora 20:00.
*Evenimentul tip Ladies Night va avea loc in toate cinematografele Cineplexx – Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.