MADRIGAL: RITUALURI - Spectacol extraordinar de închidere FITS

MADRIGAL: RITUALURI - Spectacol extraordinar de închidere FITS


Location:


Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

🎵Corul Madrigal și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu🎭 invită publicul la „Ritualuri”, un spectacol extraordinar prezentat de Madrigal în premieră la Muzeul ASTRA, dedicat ritualurilor universale - pentru pace, de lume, religioase sau pentru natură.
După spectacol, 12 scene ale ritualurilor vor fi activate la Muzeul ASTRA până la ora 01:00 noaptea. Zona din jurul Lacului Dumbrava va deveni un univers performativ divers, unde spectatorii se vor bucura de video mapping pe pădure, vor interacționa cu actori, coruri de copii Cantus Mundi, percuționiștii Young Beats și Zoli Toth, Baletul Operei Comice pentru Copii, creatoarele populare de la șezătoarea din Ozun, Ansamblul „Tihii Dunai"/ „Dunărea liniștită” de la Brăila (dirijor Maria Milea) și vor avea parte de multe alte surprize.

Spectacolul extraordinar „Ritualuri” înseamnă participarea:
  • Corului Național de Cameră MADRIGAL „Marin Constantin” - Dirijor: Anna Ungureanu/ Regia: Emil Pantelimon/ Scenografia: Vladimir Turturică
  • Participă corurile de copii din Cantus Mundi - „Waldorf” din Iași, dirijor Daniel Popa, „Unirea” din Focșani, dirijor Ana-Maria Rusu, Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea, dirijor Nicoleta Țâmpu și „Corul Junior Vip & Vox Infantes” din Cluj-Napoca, dirijor Anca Mariaș.
📍Locație: Muzeul în aer liber
🗓️Când: 30 iunie 2024
⌚Interval orar 21.00 - 01.00 noaptea

Spectacolul va fi prezentat în avanpremieră sâmbătă, pe 29 iunie, începând cu ora 22:00.

IMPORTANT:
Pentru buna desfășurare a spectacolului, aducem la cunoștința publicului că în acest weekend, 29-30 iunie, programul de funcționare al Muzeului ASTRA va fi între orele 8:00 și 19:00. Pentru evenimentul de duminică, 30 iunie, vizitatorii vor părăsi incinta muzeului înainte de ora 19:00, în vederea pregătirilor necesare pentru spectacol. Începând cu ora 20:15 publicul este invitat să intre la RITUALURI - Spectacol extraordinar de închidere FITS 2024 în baza biletului care poate achiziționa de la casieria principală a muzeului (intrarea numărul 1 în Muzeul în aer liber) sau online de pe www.muzeulastra.ro & www.iabilet.ro . Prețul unui bilet este de 50 lei.
Intrarea la avanpremieră se va face tot în baza biletului pus la dispoziție pentru acest eveniment.

Spectacolul Extraordinar „Ritualuri” Madrigal se desfășoară în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Muzeul ASTRA, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Opera Comică pentru Copii, Circul Metropolitan București, Institutul Național al Patrimoniului.