Strada, Dansul și Spectacolul

Strada, Dansul și Spectacolul


Tickets:

Gratuit

Location:

Sibiu, Romania

Dates and Hours:

About

🟡 Buna, bine te-am gasit!
👉🏻 Prima zi de vară se celebrează la Sibiu Ziua Internațională a Copilului, alaturi de Young Till Death, pentru al doilea an consecutiv, printr-un spectacol de dans stradal, spectacol care va aduce în prim plan demonstratii a dansului de stradă şi cultura dansului Hip Hop. „Dansul de stradă” este o formă de expresie a culturii urbane, de socializare și adesea de competiție.

🟡 Stiai ca?
👉🏻 Repertoriile şi coregrafiile ne deosebesc puternic de restul companiilor din țară și din lume datorită faptului că acestea cuprind o serie de tehnici special dezvoltate pentru arta spectacolului.
Strada, dansul și spectacolul se unesc într-un cadru unic în care tinerii sportivi dovedesc calități extraordinare prin intermediul dansului de strada.

🟡 Sa facem cunostinta ..
👉🏻 Publicul are ocazia sa descopere istoria, cultura si disciplina noastră prin care reușim să oferim de ani la rând disciplina și entuziasm în rândul tinerilor, astfel, pe lângă sport, mișcare și artă reușim să socializăm prin expresivitatea corporala cât și o puternica prezență a spiritului de echipă.

🟡 Cand ?
👉🏻 Locatie : Piata Habermann, Ora 16:30

sursa

Photos