LIBERTATE ✌️ Avanpremieră la Sibiu

LIBERTATE ✌️ Avanpremieră la Sibiu


Location:


Str. Emil Cioran Nr.1A, Sibiu, Romania

Dates and Hours:

About

LIBERTATE (working title: SIBIU 89), noul film regizat de Tudor Giurgiu, va avea o 𝗮𝘃𝗮𝗻𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮̆ 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶, la SIBIU, pe 19 Decembrie, Centrul Cultural Ion Besoiu.

Bilete se pot cumpăra:
✅ ONLINE ➤➤➤ https://eventbook.ro/film/bilete-libertate
✅ OFFLINE 👉 De la Casa de bilete a Centrului Cultural Ion Besoiu (Str. Emil Cioran 1A)

👉 Program:
Marți - Vineri 14:00 - 21:00
Sâmbătă - Duminică 11:00 - 21:00
👉 Și luni seară, înainte de proiecție.

Teaser-ul filmului: ▶ https://www.facebook.com/watch/?v=761524508539216
Evenimentul este organizat în memoria victimelor din Decembrie 1989.

Spectatorii vor avea ocazia să urmărească în avanpremieră o 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻𝘁𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝘂 a producției și să stea de vorbă cu echipa filmului la final.

LIBERTATE este inspirat din fapte reale și spune o poveste mai puțin cunoscută întâmplată în decembrie 1989 la Sibiu. Evenimentul este organizat în memoria celor dispăruți în acele zile tulburi.

În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților din decembrie 1989, o unitate de miliție din Sibiu devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili.

Un film intens, care recreează perfect atmosfera încărcată a acelor zile, LIBERTATE îl are în centru pe Viorel, un căpitan de miliție interpretat de Alex Calangiu, care încearcă să scape de asediu, dar este capturat și acuzat de terorism.

Din distribuția filmului mai fac parte: Cătălin Herlo, Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Andi Vasluianu sau Mirela Oprișor. Dintre actorii sibieni din distribuție îi amintim pe Adrian Matioc, Ali Deac, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Mihai Coman, Codruța Vasiu, Florin Coșuleț, Viorel Rață.
Scenariul este scris de Cecilia Ștefănescu și Tudor Giurgiu, după o idee de Napoleon Helmis.