Brunch în Crâng a VI-a ediție "auGust bun"

Brunch în Crâng a VI-a ediție "auGust bun"


Tickets:

175 lei/ Persoană

Location:


Strada Utea, Sibiel, România

Organizer:

Dates and Hours:

About

Duminică, 14 august, începând cu ora 11, echipa PORTAL Village, sub atenta și pretențioasa îndrumare a chef David Vlădășcău, organizează ”Brunch în Crâng” ediția 6 – auGust bun, de această dată patronată de gustul tomatelor tradiționale românești.
#auGust bun te va purta într-un itinerar culinar personalizat de ingredientele procurate de la producătorii locali din rețeaua Food Hub Sibiu. Iar pentru ca gustul să nu fie doar bun, ci și autentic, extras din produse sănătoase, am ales ca tomatele și întreaga gamă de legume și plante aromatice folosite pentru preparate să dețină certificarea valoroasei colecții a Băncii de Resurse Genetice Vegetale de la Buzău. Provocare și Savoare!
Aflându-ne cu o zi înaintea marelui praznic al Adormirii Maicii Domnului, am ales ca meniul să fie preponderant vegetarian, de post, în semn de respect pentru sărbătoarea creștină și a tuturor celor îi urmează canonul.
Din apetisantele propuneri de pe lista (de câteva pagini) a brunch-ul lunii auGust dezvăluim delicioasa supă de roșii cu găluște, cuceritoarea salsa cu toping de busuioc care va însoți aperitivele, inconfundabilul ratatouille occitan, o cuceritoare plachie de pește, un paletar generos de salate și combinații savante de legume, plante aromatice și brânzeturi, deserturi din rețetarele vechi. Preparatele culinare vor fi însoțite de băuturi răcoritoare și îndestulătoare, care se vor bucura de atingerea buchetului extraordinar al plantelor aromatice și medicinale.
Te invităm să descoperi și să te bucuri alături de familie și de cei dragi de augustul bun, de masa îmbelșugată, de atelierele culinare (un exemplu: atelierul de preparat dulceața de gogonele la ceaun), de un loc frumos, de oameni faini, de sesiunile de degustare și taraba Food Hub Sibiu cu produse proaspete și autentice, cultivate după legile horticulturii ecologice și a permaculturii.
Dacă te-am convins, te rugăm să rezervi de pe acum un loc sau să cumperi un bilet care te va purta într-un portal multisenzorial în care vei redescoperi savori pe care le credeai pierdute. Recuperăm și Conservăm!

Brief:
Data și ora : 14 august 2022, între orele 11:00-17:00
Loc: PORTAL Village – Sibiel, jud. Sibiu
Prețul evenimentului: 175 lei / persoană. Copiii însoțiți de părinți au acces GRATUIT
Biletul de intrare se poate cumpăra de aici: https://epl.ro/q/MWY4QejQaz8JBKjQ5EAHI7iCfYwi7-4=
Eveniment ideal pentru tine, pentru familia ta, prietenii tăi (reali, nu virtuali) ș.a.m.d.
Te așteptăm cu roșii românești și cu tot ce-avem mai bun!

Sursa text & foto