🌞 New in Sibiu in APRIL

🌞 New in Sibiu in APRIL


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

🔸Plai

Într-o locație pe care o știm cu toții, pe strada Târgului, se fac pregătiri pentru un nou restaurant - Plai. Aici, mâncarea nu este doar o alegere din meniu, ci o experiență senzorială integrată cu locul, anotimpul, terroirul din care provin ingredientele și mâinile muncite ale fermierului; toate cuprinse într-o #poeziepefarfurie scrisă în fiecare zi de head chef Petra Hianu. Așteptăm nerăbdători deschiderea!
Vezi pagina Plai

☕ Get the Max

A început sezonul plimbărilor prin natură. 😀 Acum, înainte sau după ce ați cutreierat Parcul Sub Arini, puteți face o oprire la Get the Max pe Aleea Mihai Eminescu, o locație ce își propune să ne facă plinul de energie. Găsim aici cafea bună, smoothie-uri, fresh-uri și prăjituri. Să pornim la drum!
Vezi pagina Get the Max

🥙 Taqueria

Tuturor ne place să diversificăm mesele de prânz, iar acum avem o nouă opțiune de mâncare internațională. Taqueria ne propune o mulțime de preparate savuroase mexicane - taco-uri pollo, carnitas, chilli con carne, veggie sau quesadilla. În plus, dacă ne dorim să încheiem masa în aceeași notă, putem alege inclusiv deserturi în lipii taco, umplute din plin cu măr copt și scorțișoară sau ciocolată și banane.
Comenzile se pot face pe platformele de delivery.

foto: Turnul Sfatului
Vezi pagina Taqueria

👍 Nu atât de noi, dar bune de menționat

Se întâmplă des să descoperim locații care, deși sunt total noi pentru noi, se dovedesc apoi că nu sunt chiar atât de recent deschise. Nu vrem să le ratăm, așa că lăsăm aici o listă care v-ar putea ajuta:
Dirty Fries UpTown Delivery Pepperoni Pizza Ruff Burger Antico Napoli Pizzeria Tradizzionale

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE