🌅 New in Sibiu in MAY

🌅 New in Sibiu in MAY


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

☕ Hug the Mug

Aroma puternică de cafea se simte acum și din noua locație Hug the Mug de pe Calea Dumbrăvii! De fapt, prima locație din istoria cafenelei s-a mutat pe aceeași stradă, dar ceva mai sus, într-o casă mare, amenajată actual, care beneficiază inclusiv de un spațiu dedicat prăjirii cafelei. Un rai al iubitorilor!
Vezi pagina Hug the Mug

🍔 Burgerzen

Recent s-a deschis Burgerzen pe Bd. Victoriei la colț cu str. Justiției, un loc nou care ne promite să atingem starea de înțelepciune maximă tocmai cu... un burger în față. Desigur, ne referim la înțelepciunea de a nu lăsa nici măcăr o bucată în farfurie. 😊 Au 10 variante diferite de burgeri + cartofi prăjiți și sosuri potrivite. Cu un astfel de meniu, n-ai cum să fi altfel decât ZEN!
Vezi pagina Burgerzen

🍻 Tiltott Csíki Söröző Sibiu

Berăria dedicată gamei de beri artizanale Tiltott Csíki Sör se deschide mâine în Sibiu, pe str. Avram Iancu, nr. 11, special pentru pasionați. Locația este amenajată în stilul specific unui pub lejer de ieșit cu prietenii, cu un candelabru din sticle, un bar generos și o zonă în care se pot vedea sacii cu materia primă a berii. Hai, noroc!
Vezi pagina Berăriei Tiltott Csíki Sör Sibiu

🍿 Redeschidere CINEGOLD și CINEPLEXX

După mult timp în care cinematografele au fost închise, ne bucură mult anunțul că locațiile preferate ale cinefiliilor din Sibiu se redeschid din 28 mai. Toate ne asigură că normele de igienă, distanțare socială și siguranță vor fi respectate cu strictețe, astfel că ne vom bucura pe deplin de noi filme, popcorn și relaxare.

Programul de rulare a filmelor va putea fi văzut săptămânal pe Sibiu City App, la fel ca până acum, direct pe paginile dedicate din aplicație.
Vezi pagina CineGold
Vezi pagina Cineplexx

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

sursă foto cover: roxana_macris

Similar Suggestions

🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE