4 ideal places for remote working in Sibiu

4 ideal places for remote working in Sibiu


The Refresh

TheRefresh e unul din locurile preferate a celor care au nevoie de un loc unde să lucreze în liniște, și aproape de fiecare dată când mergi acolo vei vedea cel puțin 1-2 oameni aflați la o întâlnire sau cu laptop-ul ”la purtător”. Locația centrală și vederea spre Piața Mare precum și faptul că au o cameră separată unde ești ferit de zgomotul produs de aparatele de cafea sunt două din motivele pentru care mulți preferă acest loc. Bine, trebuie să adăugăm pe listă și cafeaua excelentă!

Află cum ajungi la TheRefresh

SIBIO

SIBIO nu e o simplă cafenea, ci e un Creative Hub ce găzduiește o mulțime de evenimente micuțe ce adună unii dintre cei mai creativi și întreprinzători oameni din oraș. Dacă ești în căutarea unui loc de unde să poți lucra câteva ore în Sibiu treci neapărat pe la ei. Adi - barista-ul mereu la datorie - îți va recomanda niște combinații de smoothie-uri sau shot-uri energizante 100% naturale care te vor face mai productiv și mai concentrat.

Mergi la pagina SIBIO

Jujube Atelier

Ne bucurăm că putem să îți recomandăm Jujube, pentru că știm că e puțin probabil să îl găsești de unul singur atunci când esti în căutarea unui loc pentru a lucra remote. Asta pentru că de afară vei fi convins că este vorba de o florărie, însă înăuntru vei găsi mult mai mult de atât. Un spațiu decorat foarte inspirat, unde îți va face plăcere să lucrezi. Cele câteva măsuțe, internetul bun și cafeaua de foarte bună calitate te vor face să revii aici atunci când ai nevoie de liniște.

Află mai multe despre Jujube

Librăria Humanitas

Dacă nu trebuie să vorbești la telefon și ai nevoie în principal de liniște, micuța cafenea din subsolul Librăriei Humanitas e perfectă pentru câteva ore de lucru. Te poți răsplăti cu un ceai delicios atunci când ți-ai realizat obiectivele pe ziua respectivă, însă te avertizăm: ești în pericol să fii distras de multele cărți interesante care te înconjoară și s-ar putea să fii tentat să închei ziua de lucru cu o lectură bună.

Vezi cum ajungi la Librăria Humanitas

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi