5 noutăți în această săptămână la Sibiu

5 noutăți în această săptămână la Sibiu


S-au deschis locații noi în Sibiu, încep festivaluri noi... ce ne-am putea dori mai mult decât atât? Am ales câteva dintre noutățile săptămânii și vi le prezentăm mai jos.

📷 instagram.com/photo_4_3

Gastro Urban

Astăzi începe un nou festival în Sibiu - Gastro Urban. Este un eveniment periodic prin care se vor reînvia rețetele culinare ale micro-comunităților din curțile sibiene într-un cadru de poveste, cu invitați din domeniul gastronomic și live session-uri. Prima oprire este astăzi, de la ora 17:00: o curte din Piața Mare, nr. 12.

Vezi pagina Gastro Urban

146 I love Coffee

O nouă cafenea a apărut recent în oraș. Se numește 146 I Love Coffee și se prezintă ca fiind spațiul de unde pasionații de cafea autentică, de specialitate, își extrag zilnic energia şi inspirația. Este deschisă de luni până sâmbătă pe str. Ocnei și e musai de vizitat. :)

Vezi pagina 146 I love Coffee

Papa Mitch Texas BBQ Pit

Papa Mitch Texas BBQ Pit este un nou punct pentru cei care iubesc mâncarea americană, situat la ieșirea din Sibiu înspre Șelimbăr. Meniul conține de la aripioare și costițe rumenite, până la Camembert pane și burgeri din carne de vită Angus. La cum arată pozele de prezentare, toate sunt de încercat!

Vezi pagina Papa Mitch Texas BBQ Pit

Orașul Artiștilor

Zilele trecute s-a redeschis oficial Orașul Artiștilor! Pe lângă valoarea estetică pe care o aduc căsuțele în miniatură în Piața Mică, în vecinătatea Turnului Sfatului, ne place acest proiect fiindcă propune ateliere de pictură, workshopuri pentru copii şi adulţi și chiar o bibliotecă din care putem răsfoi cărţi despre artă.

Vezi pagina Orașul Artiștilor

Phoenix Fine Art Cuisine

Phoenix Fine Art Cuisine este un restaurant deschis nu de ieri, de azi, dar prin faptul că nu e poziționat în zona centrală s-ar putea să fie nou pentru mulți dintre voi. Îl găsiți pe Calea Dumbrăvii nr. 52. Acum lăsăm pozele să vorbească. :)

Vezi pagina Phoenix Fine Art Cuisine

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi