4 locuri în care să faci mișcare în aer liber vara asta

4 locuri în care să faci mișcare în aer liber vara asta


🏄 Încearcă tot ce e nou la Lacul Binder

Sigur ai auzit deja că la începutul acestei veri s-a deschis Lacul Binder, cel mai modern obiectiv pentru sport și agrement al Sibiului. Variantele de mișcare aici sunt nenumărate, astfel că sigur vei avea nevoie de zile întregi să profiți pe îndelete de toate.

Dacă te atrag sporturile nautice, poți încerca wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe. Echipamentele necesare se vor putea închiria din locație. De menționat că instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania ca lungime a cablului.

În zona primei plaje cu nisip din Sibiu sunt amenajate 2 terenuri de volei și 2 locuri de joacă: unul pe uscat, dedicat copiilor și un alt doilea loc de joacă gonflabil așezat pe apă, de care se pot bucura nu doar copiii, ci și cei mai mari.
Vezi pagina Lacului Binder

🏋‍♂ Fă sport în Parcul Sub Arini

Nu știm dacă ți-a atras deja atenția zona aparatelor de fitness și work-out din Parcul Sub Arini, dar ar trebui să încerci o sesiune de sport aici, în aer proaspăt și răcoare. Nimic nu te limitează: este deschis 24/24, iar accesul este gratuit. În plus, poți alege între multe tipuri de aparate, pentru a-ți lucra fix acea zonă a corpului pe care ți-o dorești mai tonifiată.

Dacă preferi alergarea, profită de dimensiunea mare a parcului și bate aleile în lung și-n lat până atingi performanța pe care o vrei.

🛹 Învață ceva complet nou la Skate Park

Sibiul are cel mai mare și modern skate park din țară, așa că nu ai nici un motiv să nu-ți propui vara asta să te urci pe skateboard. Dimineața sau seara, pe răcoare, este o activitate bună pentru depășirea limitelor.

Chiar dacă ești începător, sigur vei găsi o zonă mai retrasă unde să încerci primele mișcări. În plus, skate park-ul va deveni curând și mai prietenos cu cei aflați la început: s-au demarat lucrările la prima instalație de tip foam pit, destinată celor care vor să învațe acest sport, prevenind accidentările.

Skate park-ul este amenajat pe o suprafață de peste 10.000 m2, are montate 8 ansambluri de elemente specifice și dispune de toate facilitățile necesare: o clădire cu vestiare și grupuri sanitare, o parcare generoasă, suporți pentru biciclete, o zonă pietonală cu alei, bănci și zone verzi.
Vezi pagina Skate Park-ului

🚴‍♂ Pedalează cât poți de mult pe pistele de biciclete

Sibiul a devenit în ultimii ani tot mai prietenos cu bicicliștii, din multe puncte de vedere, iar pistele de biciclete existente, dar mai ales cele la care se lucrează deja, ne dau speranța că urmează un viitor și mai bun.

Dacă nu ai o bicicletă personală, este bine de știut că în urmă cu doar câteva luni s-a lansat proiectul Sibiu BikeCity - un sistem smart, complet independent energetic, cu biciclete monitorizate permanent prin GPS. Puteți închiria rapid una dintre cele 540 de biciclete, 8 triciclete pentru seniori și 4 triciclete pentru persoane cu dizabilități, aflate în 49 de stații din oraș.
Citește mai multe despre mersul pe bicicletă prin Sibiu și împrejurimi

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024