Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen - A.L.E.G.

Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen - A.L.E.G.


Schedule

Open
See schedule

About

A.L.E.G. este o organizație nonguvernamentală activă din 2004 în domeniul combaterii și prevenirii violenței împotriva femeilor și promovării egalității de gen. Principala activitate se desfășoară pe plan local, în judetul Sibiu, la nivel internațional A.L.E.G. este punct focal și membră în comitetul de coordonare a rețelei WAVE, membră AWID, din 2012 face parte din comitetul de conducere a rețelei ASTRA (reţea regională pentru sănătatea sexuală, reproductivă şi drepturile femeii în Europa Centrală și de Est).
Servicii oferite de A.L.E.G.
- Consiliere gratuita pentru victimele violenței bazate pe diferența de gen - În A.L.E.G. dispune de o platformă de consiliere online unde victimele pot discuta în timp real cu un psiholog, platforma este găzduită pe siteul asociației: http://aleg-romania.eu/consiliere/
- Activități educative și de conștientizare privind violența împotriva femeilor și egalitatea de gen. Activități cu scopul prevenirii violenței de gen (violență familială, abuz sexual, trafic de persoane, hărțuire etc.) adresate în special tinerilor: festivaluri, sesiuni educative în școli, tabere educative, campanii publice etc.

Similar Suggestions

Campus Experience

Event organizer

Mama Dansează

Event organizer

Departamentul de Artă Teatrală ULBS

Event organizer

Museum Festival

Event organizer

Ars Hungarica

Event organizer