Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️

Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️


Vara bate la ușă, iar zilele cu soare și temperaturi plăcute ne îndeamnă să stăm afară până pe înserat, pentru plimbări lungi și povești cu oameni dragi. Este momentul perfect să te deconectezi de la cotidian, să asculți sunetul naturii și să te încarci cu energie pozitivă. 

Profită din plin de vremea frumoasă și relaxează-te la un picnic în cuplu, cu familia, ori cu prietenii, fiindcă la Sibiu ai câteva locuri numai bune spre care te poți îndrepta! 

🟢 Parcul Belvedere

Inaugurat în luna august a anului trecut, Parcul Belvedere a devenit poate unul dintre cele mai potrivite locuri pentru un picnic în familie.

Dacă vrei să te bucuri de liniște într-o zi senină, dimineața când orașul abia se trezește, pune-ți în ghiozdan un termos cu cafea, un sandvici, ori câteva fructe și fă o plimbare până aici! Gazonul este potrivit să îți întinzi o pătură pe el și să te bucuri de razele soarelui. Seara este un alt moment ideal pentru a veni în parc, pentru că apusurile sunt cu adevărat spectaculoase de aici.

În plus, dacă sunteți însoțiți de cei mici, parcul pune la dispoziție spații de joacă special amenajate pentru aceștia, un teren de fotbal, dar și o zonă cu rampe pentru skateboard, role și biciclete.

sursa foto: Wolfgang Alexander Guib 

🟢 Dealul Gușteriței

Loc binecunoscut de către sibienii cărora le place să privească Sibiul de sus, Dealul Gușteriței oferă o panoramă deosebită asupra orașului.

Fiind o zonă liniștită, împrejmuită de peisaje naturale, aici te poți întinde la umbră și să te bucuri de un picnic liniștit în timp ce admiri depresiunea Sibiului și crestele Munților Făgăraș.

surse foto: gabrielatravels, the_modern_campers, radugiurgiu

🟢 Parcul Sub Arini

Printre cele mai iubite zone de recreere în aer liber ale sibienilor, Parcul Sub Arini dispune de numeroase spații verzi potrivite pentru picnic și odihnă.

Acum că vegetația a revenit la viață, iar temperaturile de afară sunt plăcute, poți veni oricând să te relaxezi împreună cu familia și chiar cu patrupedul, deoarece are loc suficient să alerge și să se joace.

Surse foto: anais.anais.a, robert.tanasie, diadora74sb

🟢 Malul Cibinului

Recent modernizat și amenajat, malul Cibinului este o zonă ideală pentru activități recreative în timpul liber, alături de prieteni sau de familie.

Aici poți da o tură cu bicicleta și să faci un popas pentru un picnic relaxant pe spațiul verde de lângă râu, privind rațele ce plutesc în voie pe apă. De asemenea, te poți odihni și pe una dintre băncile amplasate de-a lungul pistei de biciclete, ori în una dintre zonele de belvedere. 

sursa foto: Primăria Municipiului Sibiu

🟢 Pădurea Șopa

Ceva mai departe de agitația orașului, Pădurea Șopa este printre destinațiile preferate ale sibienilor dornici de clipe în natură și de aer curat.

Un loc ideal pentru plimbări lungi, drumeții ușoare și picnicuri copioase, mai ales în zilele călduroase, atunci când tot ce ne dorim este puțină umbră, Pădurea Șopa îți va oferi cu siguranță liniștea de care ai nevoie. Înarmează-te cu ceva de băut, ceva de mâncat, îmbracă-te cât mai confortabil și deconectează-te pentru câteva ore de la agitația orașului.

Surse foto: Visit Sibiu County, autor: Daniel Secărescu

Sursa foto: visitsibiucounty, autor: Vlad Ionescu

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi
Rezoluții pentru 2024 în Sibiu 🌟