📣 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

📸 visit.sibiu

🌶 Gulyas Master

Recent s-a deschis rulota Gulyas Master pe Calea Șurii Mari, locație în care se prepară 3 rețete tradiţionale ungureşti de gulaș ca la carte - gustos, fierbinte și pișcăcios. Indiferent de varianta aleasă, preparatul se servește alături de smântână, pastă de ardei iute şi pâine de casă. Deja ni s-a făcut poftă!

Comenzile se pot face online și se livrează acasă sau se ridică direct din locație.
Vezi pagina Gulyas Master

🥄 Rabbit Soup

Pe lista de locații noi își face loc Rabbit Soup, care ne va îmbia în curând în Piața Mare cu rețete vechi și noi de supe, ciorbe și borșuri pregătite din legume, verdețuri, semințe și mirodenii din piețele din Sibiu.

Ce ne place e că va exista o varietate de crutoane cu diverse arome proaspăt coapte în cuptor, pâine de casă, pâine cu maia și pită de mălai, numai bune de combinat cu supele și ciorbele alese.
Vezi pagina Rabbit Soup

🍞 5Painisi2Pesti

S-a deschis prima brutărie 100% artizanală din Sibiu, care își propune să aducă pe mesele noastre o pâine gustoasă și nutrivită, doar din ingrediente certificate ecologic, precum făină măcinată pe piatră, sare de mare Celtică sau maia crescută în casă.

Pâinea de la 5Painiși2Pești se livrează gratuit în Sibiu, iar oferta lor e pentru toate gusturile: pâine cu grâu nealbit, grâu integral, maia, spelta, secară și semințe, în diferite combinații. Avem ce încerca!
Vezi pagina 5Painisi2Pesti

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

❄ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🌲 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌟 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE
🍇 Nou în Sibiu în OCTOMBRIE
🍁 Nou în Sibiu în SEPTEMBRIE