🎁 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE

🎁 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE


Decembrie a venit, așa cum ne așteptam, cu surprize de tot felul. La fiecare pas putem descoperi afaceri locale noi: cofetării care ne vor pune pe masa de Crăciun dulciuri festive și rafinate, cafenele care încălzesc diminețile friguroase, ori restaurante perfecte pentru acele momente în când vrem să schimbăm registrul mâncărurilor tradiționale din perioada Crăciunului.

Hai cu noi în circuitul #NouînSibiu din luna aceasta:

🧁 Kulpa

Începem direct cu desertul. 😃 Kulpa s-a deschis pe strada Samuel Brukenthal, o locație în care ne putem bucura de dulcele răsfăț cu zero regrete. Produsele arată de revistă, opțiuni de deserturi sofisticate au din plin, iar cei care nu vă lasați înfluențați de frig puteți încerca și înghețata artizanală.

În plus, în perioada aceasta a anului ne vor prinde bine și cutiile lor cu praline artizanale, numai bune de dăruit celor dragi. Mai bine lăsăm pozele să vorbească...
Vezi pagina Kulpa

🥢 BASAK Restaurant

O nouă experiență gastronomică în Sibiu: bucătăria coreeană ne este adusă în atenție la restaurantul BASAK de cele două surori originare din Seoul, care ne gătesc preparatele autentice cu care au crescut: pui marinat în stil Yangnyum și Honey Ganjang, 3 variante de găluște vegetariene Mandu sau salată Kimchi. Alegerea va fi rapidă și sigur delicioasă!
Vezi pagina BASAK Restaurant

🍣 Enjoy Sushi

Enjoy life, Enjoy Sushi. 🤤 Recent s-a deschis un nou restaurant în food court-ul Promenada, în care sushi-ul este vedeta meniului, dar fără a se limita la atât. Pe lângă cele peste 55 de rețete de sushi mai găsim și alte preparate de tipul poke bowls, thai & wok și deserturi. Aproape că nu știm ce să alegem, dar e timp să le testăm pe toate.
Vezi pagina Enjoy Sushi

☕ Coffee Mattina

S-au deschis obloanele unei noi rulote de cafea: Coffee Mattina. „Plinul” de energizare zilnică îl putem face pe strada Rahovei în stația de autobuz, de luni până vineri, între orele 6:00-17:00. Zâmbetul e inclus în preț!
Vezi pagina Coffee Mattina

🇪🇸 La Rambla

Restaurant nou pe „La Rambla” Sibiului, bd-ul N. Bălcescu. 🙂 Noua locație ne invită să intrăm în universul culinar inspirat de bucătăria mediteraneană. Am remarcat în meniu, printre altele: Tapas, Tartar de somon, supa Estofado hungaro, Pui mediteranean, Salata cu paste tricolor, dar și opțiunile vegetariene. De pus pe listă!
Vezi pagina La Rambla

🍰 The One - by Delicii Sibiene

Delicii Sibiene a lansat The One - cofetăria care ne aduce la îndemână bunătăți coapte zilnic în locația lor de pe bd-ul Vasile Milea (colț cu Mirăslău): prăjituri de casă, bombe dulci, macarons, choux, fursecuri ișler, mini-tarte, mini-rulade, cornulețe cu gen, plus sărături bune de ronțăit. Voi ce alegeți de Sărbători? 
Vezi pagina The One - by Delicii Sibiene

☕ Drive in Cafe

Drive in Cafe este o cafenea deschisă pe str. Autogării, la îndemână dacă aveți drum prin zonă, ori dacă faceți un popas la Drive in Car Wash sau Drive in Autoservice din aceeași incintă.
Vezi pagina Drive in Cafe

👞 Montic

Cei care preferați să îmbrăcați sau să faceți cadouri de la producători locali aveți acum o nouă opțiune: MONTIC. „Într-o lume a producției de masă, este un privilegiu să oferim produse realizate cu grijă și pasiune de artizani cu experiență” - acesta este crezul noului brand sibian de încălțăminte, pe care îl puteți descoperi pe strada Avram Iancu, nr. 6.
Vezi pagina Montic

🍪 Kukis

Kukis Sweets & More este furnizorul perfect de dulcegării pentru masa de Crăciun: cozonaci însiropați, biscuiți cu scorțișoară, piersicuțe cu ciocolată sau portocală confiată cu grazură de ciocolată - toate ne duc cu gândul la copilărie. Comenzile de ultima sută de metri se pot face la telefon 0741 022 213.
Vezi pagina Kukis

🧗‍♂ Redeschidere Ozaki Arena

Zilele trecute s-a deschis noua locație Ozaki Arena în incinta Independența, pe str. Ștefan cel Mare 152/154. La fel ca până acum, baza sportivă invită sibienii la cățărat și alte activități solicitante, dar distractive. 
Vezi pagina Ozaki Arena

🕺 Studio K

Studio K s-a mutat recent într-o locație mai mare și modernă, pe str. Metalurgiștilor, nr. 3. Studio-ul de street dance înființat acum 10 ani de coregraful sibian Filip Alexandru Svaricek reunește în același loc tinerii pasionați de dans și îi motivează să se exprime și să facă performanță.
Vezi pagina Studio K

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto: uana_cu_o

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE