Novarion SA

Novarion SA

Companie imobiliară


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Tractorului 12, Sibiu 550123, Romania

About

Novarion este o companie de dezvoltare imobiliara din Sibiu care se ocupa de proiecte diverse inclusiv construirea complexului rezidential "The Lake Home Living Experience"

Novarion înglobează tot ce este mai bun în fiecare dintre noi și în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm. Suntem atenți la visele tale și ne dedicăm în totalitate spiritul inovativ pentru a le face să devină realitate.

În proiectele Novarion sunt implicați profesioniști cu experiență internațională, arhitecți, designeri și firme de instalații specializate. Inginerii noștri au experiența necesară pentru a livra la cele mai înalte standarde.

Novarion este modul prin care noi abordăm realitatea și materializăm soluții eficiente, aplicabile pieței de real estate și a unui mediu de afaceri într-o continuă metamorfoză.

Pentru mai multe informatii referitoare la compania si activitatea noastra va rugam sa accesati website-urile www.novarion.ro si www.thelake.ro care includ numeroase detalii referitoare la dezvoltarea proiectului, inaugurarea primei cladiri (Faza I) cat si implicarea dlui Raul Tarnaru in crearea unei comunitati. 

Similar Suggestions