#staiAcasă (cu copiii) #3

#staiAcasă (cu copiii) #3


Suntem tare mândri de sibienii care fac ce fac și reușesc să-și adapteze activitatea în mediul online. Lecții și exerciții de basketball și karate, cursuri de pictură și limbi străine și cele mai interesante jocuri te vor ajuta să #staiAcasă, în continuare (cu copiii).

🎨 Prima ta expoziție

Pictatul devine mai distractiv și interesant când ești îndrumat de un pictor. Găsește inspirație în tutorialele creative ale artistei Andrea Bernath. Artista propune și o expoziție comună a micilor artiști de 1 iunie. Vezi ce ai de făcut pentru asta!

Lecții de pictură cu Andrea Bernath

📎 ✏️ 🍭

În caz că aveți nevoie de mai multe culori și hârtie, comandați-le online:

MeridianSib Sory Sibiu

🚸 Limba germană cu Școala Trimitoare

Școala Trimitoare ne-a obișnuit cu ideile creative și hazlii pe placul copiilor. De data aceasta ne propune o serie de lecții de germană absolut autentice, cu ajutorul cărora copiii (dar nu numai) vor învăța foarte multe cuvinte ….din zbor. 🦇

Prinde germana din zbor 🇩🇪

🥋 Pentru minte și trup

Karatele este considerat sportul care necesită condiția fizică și psihică desăvârșită. Shihan Horațiu împreună cu echipa Musashi Dojo / Global Gym țin cont de asta și organizează periodic cursuri online. Urmăriți pagina pentru mai multe detalii:

Vezi când va fi următorul curs online

🏀 Baschet online

Premium Basketball Sibiu susține antrenamentele online, copiii putând exersa de acasă, din fața monitorului. Instructorii promit mișcare și distracție alături de coechipieri. Acum se fac noi înscrieri pentru grupe de fete și băieți, între 6 și 12 ani.

Antrenament de baschet online

🃏 MindSpot - jocuri acasă

Ei nu doar vând jocuri, ci se joacă și te învață să te joci! Echipa Mind Spot amintește de plăcerea jocului în familie și vă pune la dispoziție, prin comandă online, cele mai noi și provocatoare jocuri pentru toate vârstele.

Comandă jocuri pentru toată familia

💡 Descoperiți și mai multe idei de stat acasă cu copiii, din primele 2 articole din serie:

#staiAcasă (cu copiii) #1 #staiAcasă (cu copiii) #2

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024