Street Art Spot: Liceul Onisifor Ghibu

Street Art Spot: Liceul Onisifor Ghibu


Address

Strada Bihorului 3, Sibiu 550064, România

About

Liceul Onisifor Ghibu cuprinde 6 lucrări realizate în cadrul Sibiu International Street ART Festival.

HAPPINESS
POPESCU / 2020
"Intotdeauna nevoia de exprimare a fost puternica, mai ales in domeniul artistic. Ca sa putem sa ne manifestam stilul, ideile si necesitatea de a transmite mesajul nostru privitorului, trebuie sa ramanem uniti – chiar daca, cateodata, conditiile ne sunt impotriva. De aceea, cel mai frumos cadou oferit iubitorului de arta este tocmai bucuria acestuia de a putea admira si privi o lucrare, stiind ca am reusit impreuna sa ajungem la acest rezultat."

OPEN YOUR HEAD AND SPREAD THE ROOTS 
DINHO BENTO / 2018 
"Can You Feel? Simți când energia naturii și frumusețea culorilor pătrunde în ochii tăi și eliberează mintea de orice rău care poate exista? Simți rădăcinile conectând tot ce este în jurul tău, deschizându-ți mintea și răspândind lumea într-o mișcare spiralată și infinită, plantând semințe și culegând fructe oriunde te duci? Te simți ca făcând parte dintr-o orbită mereu în mișcare, în creștere și în schimbare? Tu ești viața! Atunci o simți!"


KIRILL STEFANOV 
CONNECTION / 2018 
„Conceptul se referă la legătura dintre arta murală și arhitectură, mai exact la modul în care muralele intră în dialog cu zidul în sine și cu spațiul. A treia parte a acestui dialog este privitorul, care obține impresii asupra a ceea ce vede și simte.”


MIHAI VITEAZUL 
SPOITORU' 1989 / 2018
„Lucrarea prezintă un erou național – Mihai Viteazul. Am ales reprezentarea acestui personaj pentru că știam că lucrările vor fi pictate pe școli și îmi doresc apropierea copiilor de eroi noștrii naționali. Nu am abordat un stil grafic tradițional, încercând să fiu cât mai aproape de stilul grafic modern pentru a apropia privitorul”.


CAUSE AND CONSEQUENCE 
WASP ELDER / 2017 
"The arrows of time obscuring memory of both past and future circumstances. Often in a state of process, action, ritual or past the point of no return, each work invites the viewer to imbue the still, tense scene with context."


BALL OF HEADS 
FRANCISCO CAMILO, 2017 
"Its a reference to the new world... a hibrid world of many cultures, many characters, many heads. A globe in a process of a big mixture... a big and final fusion of colours, minds and genes. This ball pretend to be an icon to that. Inserted in the second wall of the school i want to make it look like the dream of the child thats already painted in the other wall... the background of this ball of heads will be somehow fused to the background colours of that painting i did last year."


TÂNĂRA CĂLĂTOARE 
FRANCISCO CAMILO, 2016 
„Muralul este o ilustrare a unei fetițe mici și curioase care își poartă pisica în călătoria sa în lumea visurilor... o lume în care mintea îți poate zbura spre cele mai nebănuite locuri.”


Photo Gallery

Similar Suggestions

Street Art Spot: Bloc str. Prof. Ioan Moga, nr. 1A

Street art

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 84

Street art

Street Art Spot: bloc Calea Cisnădiei, nr. 86, sc. A

Street art

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 17

Street art

🆕 Street Art Spot: gard str. Partenie Cosma (cartier Kogălniceanu)

Street art