Vara pe terasele din Sibiu

Vara pe terasele din Sibiu


Turtha - Nu doar o terasă pentru gurmanzii pretențioși

Fie că preferați dulciurile apetisante sau vă numărați printre gurmanzii pretențioși, de la Turtha nu veți pleca decât cu zâmbetul pe buze. Pe lângă toate produsele delicioase care vă îmbie la nenumărate degustări, locația în care se află această terasă vă face să vă simțiți atât de relaxați încât cu greu vă veți decide să plecați. Pe lângă toate acestea, ca bonus, în fiecare zi de joi de la ora 19:00 vă puteți bucura de evenimente inedite în compania unor momente artistice memorabile.

📸 - https://www.facebook.com/turthagrillbar/

Vezi pagina Turtha Bar & Grill

Lili's - Oaza de relaxare activă

Situată fix în centrul centrului Sibiului, terasa Lili’s este o oază de relaxare activă. Sunteți în mijlocul evenimentelor, vedeți tot ce mișcă, vă bucurați de forfota permanentă din centrul vechi al Sibiului și totul în compania unor băuturi și mâncăruri care va încânta simțurile. 

📸 - https://www.facebook.com/LilisSibiu/
Vezi pagina Lili's Sibiu

MANGO - Terasa spre care duc tăte drumurile

Atunci când tăte drumurile duc la MANGO pe terasă, apăi e musai să mergeți și voi, să vedeți cum e!
Și când ajungeți, vă minunați și vă întrebați de ce nu ieșiți mai des din casă. Da’ amu’ nu-i bai, că vara abia a-nceput și zău că vă puteți bucura de această teresă de dimineața până seara târziu. Și nu știm dacă știați dar, pe lângă atmosfera deosebit de plăcută, la Mango plouă cu evenimente care mai de care. Știu să-și răsfețe clientela și-o să vă facă să-i vizitați din ce în ce mai des.

📸 - https://www.facebook.com/MANGObarSB/
Vezi pagina Mango

Terasa Arini - Terasa care îți incarcă bateriile

Terasa Arini este atât de deosebită încât trebuie să-i călcați pragul măcar o dată. De fiecare dată când ne gândim la această terasă primul cuvânt care ne vine în minte este: relaxare. Totul e la superlativ, începând cu plantele care te întâmpină la fiecare pas și terminând cu experiența culinară. Să fiți siguri că în momentul în care veți părăși locația, veți avea bateriile încărcate. Ba chiar și puțin surplus.

📸 - https://www.facebook.com/ariniterasa/
Vezi pagina Terasa Arini

Arcade - Terasa cu energie și răcoritoare

E vară, e cald, a venit momentul să ne bucurăm de zilele după care am tânjit în ultimele luni. Ne plimbam prin Sibiu, îl redescoperim și apoi, tiptil ne retragem în Piața Mică la umbra unei terase. De data aceasta alegem Arcade, pentru că ne oferă doza de cofeină care să ne energizeze astfel încât să continuăm plimbarea iar limonada specială, ne răcorește și ne face să zambim încântați. Ce fain e la Sibiu!

📸 - https://www.facebook.com/ArcadeSibiu/
Vezi pagina Arcade

Jacob Grillhouse - Siesta în tihnă

Pentru momentele în care v-ați dori să ieșiți la o plimbare dar parcă ați pofti și-un strop de verdeață fără să părășiți orașul, atunci va recomandăm o plimbare prin Pădurea Dumbrava urmată de un popas la Jacob Grillhouse. Puteți gusta tot ce vă poftește inima și vă puteți face siesta în tihna si răcoare.

📸 - https://www.facebook.com/jacobgrillhouse/
Vezi pagina Jacob Grillhouse

Grădina bucătărie-bere-bucurie - Cu porție extra de bună dispoziție

La Grădina bucătărie-bere-bucurie totu-i verde și boem. Atmosfera liniștită vă va îmbia să rămâneți mai mult decât v-ați propus dar asta nu e o problema. Meniul e diversificat și nu vă veți plictisi nicio clipă. 

📸 - https://www.facebook.com/gradinadinsibiu/
Vezi pagina Grădina bucătărie-bere-bucurie

Vă invităm să încercați recomandările noastre și să ne trimiteți lista voastră de terase de neratat din Sibiu pe contact@sibiucityapp.ro!
Vezi și „Idei de vară: 7 terase din Sibiu”

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024