#Brunch_în_Crâng – ediția 8: Delicii cu Trufe

Outside Sibiu

Daten und Stunden:
Tickets:
175 lei/ Persoană
Host:

Strada Utea, Sibiel, România
Organizer:

About

V-am promis o toamnă fabuloasă și ne ținem de cuvânt!
Duminică, 9 octombrie 2022, între orele 11-17, vă invităm la ediția 8 a Brunch-ului din Crângul PORTAL Village. Va fi o ediție specială, înnobilată fiind de prezența trufelor, ca aliment vedetă care va inspira întregul meniu.
Prezența diamantelor vegetale [cum sunt numite în toate bucătăriile lumii] în VATRA Portal dovedește bogăția pădurilor care înconjoară resortul și continuitatea meșteșugului de culegător/cunoscător din zonă.
Și, chiar dacă, de cele mai multe ori efortul de a crea un astfel de moment este uriaș, nu renunțăm să povestim în reprezentări culinare despre resursele locale, despre generozitatea locului și nici despre simplitatea austeră a celor care fac legătura între Natură și preparatul așezat cu dragoste pe masă.
Din #MENIU nu vor lipsi preparatele tradiționale care vor fi completate armonios cu o suită de salate proaspete, pate-uri vegetale, gustări calde și reci, foetaje, supă clară de legume, mai multe feluri de paste și savurosul risotto, toate înobilate de gustul unic al trufelor. Preparatele culinare vor fi însoțite de apă rece de izvor, dar și de cocktailuri tonice nonalcoolice, dar sprințare, de vinuri alese, care se vor lua la întrecere cu seria deserturilor care vor complimenta delicat întreaga experiență culinară.
Datorită condițiilor de pregătire și servire a preparatelor, participarea la această ediție va avea un format special: va începe la #ORĂ_FIXĂ și va avea LOCURILE_LIMITATE [rezervă din timp!].
Nu vom anula specificul de petrecere în natură, dar pentru a savura pe de-a-ntregul meniul, întreaga poveste se va desfășura în interiorul Vetrei, unde vă vom aștepta cu șemineul aprins și, așa cum v-am obișnuit, cu tot ce avem mai bun [și câteva suprize fa-bu-los-de-de-li-cio-a-se]!


Data și ora : 9 octombrie 2022, între orele 11:00-17:00
Loc: PORTAL Village – Sibiel, jud. Sibiu
Prețul evenimentului: 175 lei / persoană. Copiii însoțiți de părinți au acces GRATUIT
Biletul de intrare se poate cumpăra de aici: https://epl.ro/q/MWY4QejQaz8JBKjQ5EAHI7iCfYwi7-4=
Eveniment ideal pentru tine, pentru familia ta, prietenii tăi (reali, nu virtuali) ș.a.m.d.

Sursa text & foto