„Cartierul meu” @25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Daten und Stunden:
Tickets:
Intrarea liberă
Host:

Str. Grigore Ionescu 94, Cisnadie, Romania, 555300
Organizer:

About

„Cartierul meu”, BIS Teatru
După o idee de: Flaviu Suhastru
Așezarea în scenă: Bogdan Sărătean
Un show comunitar de, cu și despre: Mihai Alexandru, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Laura Luca/ Alexandra Roatiș.
O retrospectivă, spectacol atelier
Ce bucurie, va fi iar comedie!  
Fără comedie, viața e pustie! 
Actori tineri care au copilărit în cartiere diferite ale orașului. Amintirile lor. Subiective. Intime. Personale. Universale. Muzică live, compusă și interpretată chiar de protagoniști. Bună dispoziție. Haz. Uneori de necaz. Comedie.
ORÁȘ, orașe, s. n. 1. Formă complexă de așezare umană, având multiple dotări edilitare, de obicei cu funcție administrativă, industrială, comercială, politică și culturală; urbe. ◊ Loc. adj. De oraș = care provine din oraș, care are caracteristicile, aspectul, obiceiurile etc. de la oraș. ◊ Haine de oraș = a) haine mai bune decât cele de lucru; b) haine croite după moda de la oraș. 2. P. restr. Partea centrală a unui oraș (1); centru. 3. Populația, locuitorii unui oraș (1).
Durata aproximativă: 1h
Eveniment în cadrul proiectului „IDentitate: Arhitecți pentru Cartierul Arhitecților” 
INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Photos