Drumeție în Munții Făgăraș: Cabana Bărcaciu – Muchia Scărișoara

Drumeție în Munții Făgăraș: Cabana Bărcaciu – Muchia Scărișoara


Tickets:

80 lei/ Persoană

Host:

Cabana Barcaciu, Avrig 555200, Romania

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Dragi drumeți,

O drumeție de primavară la Cabana Bărcaciu (1550m) unde vom admira brândușele, ghioceii și Muchia Scărișoara de unde avem o priveliște extraordinară către creasta încă înzăpezită a celor mai înalți munți de la noi din țară.
Tura se va ține dacă vor participa minimum 10 persoane.
UNDE ȘI CÂND NE INTÂLNIM?
Duminică – 28 mai la ora 8, ne întâlnim în parcarea Kaufland Șelimbăr, aici ne vom grupa în mașini, deplasarea se face cu mașinile personale, ne vom grupa câte 4 persoane în mașină, fiecare participant va da șoferului cu care va merge câte 15 lei pentru benzină/motorină, apoi vom pleca cu mașină pe ruta Sibiu-Avrig-Poiana Neamțului.
INFORMAȚII TRASEU
Traseul pe care îl parcurgem durează cca. 9-10 ore dus-întors cu pauze incluse, o să parcurgem cca. 18 km cu o diferență de nivel de aproximativ 1200m.
O să facem un popas la Cabana Bărcaciu unde putem savura un ceai, o cafea etc.
ECHIPAMENT NECESAR
Bocanci de munte, rucsac de tură, geacă de ploaie , haine de schimb, bidon cu apă, mâncare pentru o zi, gustare.
COSTURI
80 lei/persoană
Notă:
Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care nu vin echipați corespunzător cerințelor.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto