Drumeție în Munții Făgăraș: V. Porumbacului – Cascada Șerbota – Cabana Negoiu

Drumeție în Munții Făgăraș: V. Porumbacului – Cascada Șerbota – Cabana Negoiu


Tickets:

50 lei/ Persoană

Host:

Porumbacu de Jos 557190, Romania

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Dragi drumeți,
Duminică, 26 Martie, vă invităm într-o nouă drumeție spectaculoasă în Munții Făgăraș. Traseul pe care îl vom parcurge este de dificultate medie spre mare și cu o diferență de nivel de cca. 1000 m.
V.Porumbacului – Cariera – Cascada Serbota – Cab.Negoiu – Poteca Balaurului – Piatra Caprei (în funcție de condițiile meteo și starea zăpezii) – retur
Vom face un popas la cabana Negoiu, cu posibilitate de servire masă.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 07.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Selimbăr.
ECHIPAMENT NECESAR
Ghete de drumeție înalte, cu talpă aderentă; impermeabile și peste gleznă;
Haine adaptate sezonului, zăpadă/ploaie/vânt – în mai multe straturi;
Strat termic;
Parazapezi, guler-buff, căciulă, mănuși și ochelari de soare;
Bețe de trekking;
Frontală;
Sticlă cu apă/ceai, minim 1L;
Gustări;
Recomandare: colțari – în funcție de vreme o să vă informăm dacă sunt obligatorii.
COSTURI
50 lei/adult sau copil peste 14 ani, gratuit pentru copii între 8 și 14 ani.
TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.
Nota: Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo, cantitatea și starea zăpezii, și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto