Expoziția ,,PRIVEȘTE PRIN OCHII MEI”

Expoziția ,,PRIVEȘTE PRIN OCHII MEI”


Host:

Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania
Organizer:
Daten und Stunden:

About

Vă invităm să vizitați expoziția ,,PRIVEȘTE PRIN OCHII MEI”! 😊

Expoziția cuprinde 30 de fotografii realizate de persoane cu dizabilități 🖼️, imprimate pe suport rezistent condițiilor în aer liber și agățate pe 15 suporți metalici.

🔔🔔🔔  Vernisajul are loc în data de 22.10.2021, de la ora 10.00.
               

Tema – CONȘTIENTIZARE dizabilitate – Muzeul prin ochii celuilalt, o călătorie în universul uneori neobservat al celor care sunt alături de noi, în acest caz, persoanele cu dizabilități din cadrul Asociației Diakoniewerk International. Uneori dizabilitatea care îi însoțește ne îngreunează cunoașterea modului în care privesc și înțeleg lumea din jurul nostru🌐🌸🌼.
               📸 Fotografiile au fost realizate în cadrul atelierului, coordonat de Asociația Artografica în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Sibiu, prin proiectul Activi pentru incluziune. Activități de timp liber pentru persoane cu dizabilități, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu pe Agenda Comunității și de Tineret 2020. Workshop-ul de fotografie, din luna septembrie (13-14.09.2021), a oferit persoanelor cu dizabilităţi posibilitatea de a utiliza o cameră de fotografiat, sub îndrumarea unui profesionist, permițîndu-le astfel să își exprime punctul unic de vedere.             

🗓️ Data: 22.10. 2022
⏰ Interval orar: 08.00 - 18.00
📍 Locație: Aleea Pivelor, intersecție olărit, în apropierea Pivei din Jieț

Photos