Flori pe scări *ediția 4*

Flori pe scări *ediția 4*


Host:


Piața Aurarilor, Sibiu, România

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Scurt manifest de a aduce în lumina reflectoarelor Piața Aurarilor și Pasajul Aurarilor.
Sibiul istoric nu este doar Piața Mică și Piața Mare.

Sibiul istoric se desfășoară și pe străzile boeme ale Orașului de Jos. El așteaptă, freamătă, se scutură, se plictisește, dar înmugurește cu fiecare manifestare care îl aduce în lumina reflectoarelor.

Totuși, puțin câte puțin, începe să nu mai fie așa și mici afaceri curajoase se deschid în această zonă pe care prea puțini sibieni și turiști deopotrivă o cunosc.

Acest Sibiu necunoscut care își schimbă fața merită susținut și încurajat! Și ca un prim pas, prin festivalul Flori pe Scări vrem să o facem să fie cu surle, trâmbițe și flori.

Împreună cu o echipă de arhitecți, floriști, grădinari, meșteșugari, artiști și antreprenori locali vom transforma zona într-o grădină urbană — o oază de verdeață și relaxare — preț de 3 zile.

Ne propunem și vom și reuși cu sprijinul dumneavoastră și al echipei Flori pe Scrări să atragem astfel atenția asupra Pieței Aurarilor care devine o alternativă stimulantă estetic și recreațional pentru familii, să aducem comunitatea laolaltă, iar turiștilor să le arătăm un altfel de Sibiu: unul dinamic, proactiv, care își promovează oamenii ce contribuie la evoluția lui.

În fiecare ediție a festivalului dăm șansa unui artist florist local să își pună amprenta și să-și exprime viziunea personală despre revitalizarea unui spatiu urban neglijat.

Ioana Nechifor este responsabilă de coordonarea echipei de floriști care va aduce un strop de culoare și o paletă de verde viu în această zonă boemă și foarte puțin cunoscută a Sibiului * Piața Aurarilor.

Animăm zona prin expozițiile impresionante de flori și plante verzi, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, standuri cu vânzare de produse artizanale, tur ghidat, discuții cu specialiști, evenimente cu şi pentru copii, zonă de relaxare, picnic urban, muzică live și stare de bine cât cuprinde.

Ce rămâne în urma noastră?
- Un ,,reflector” pe ideea că vrem mai mult de la orașul nostru!
- Un pasaj igienizat și un loc care te invită să explorezi mai mult.
- Împrietenirea localnicilor și turiștilor cu business-urile din zona vizată.
- Orașul se schimbă dacă noi ne implicăm și îi cerem să țină pasul cu cerințele noastre estetice și creșterea nivelului de trai.
- Turism ecologic
- Contactul cu educația estetică și botanică a publicului de toate vârstele

Haideți la Flori pe Scări în Piata Aurarilor, între 12-12 MAI, zilnic între 10.00-22.00
Date contact:
Anda Suciu- coordonator proiect
Telefon: 0745047070
Ioana Nechifor - coordonator floriști
Telefon: 0757605372
E-mail: atelierulmagic@gmail.com
Facebook: FloripeScari

(っ◔◡◔)っ  10-12 MAI 2024 la SIBIU
Pasajul Aurarilor | Piața Aurarilor
FLORI PE SCĂRI