„Trenul cu două locomotive” @25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Daten und Stunden:
Tickets:
INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.
Host:

Radu Stanca str., Sibiu, Romania, 550170
Organizer:

About

„Trenul cu două locomotive”, BIS Teatru
Evenimentul în cadrul proiectului educațional “Obiecte mișcate – 20 de ani fără poetul Iustin Panța.” 
Iustin Panța, poet emblematic al Sibiului, a murit prematur într-un accident de mașină, la debutul mileniului, în anul 2001. Avea 37 de ani. Acum, 20 de ani mai târziu, artistul Charlie Fălămaș, readuce poezia lui Iustin Panța aproape de publicul tânăr, sub forma unui performance muzical.
Evenimentul face parte din proiectul educațional “Obiecte mișcate - 20 de ani fără poetul Iustin Panța” al Asociației Culturale INTERAKT ARTS, care își propune familiarizarea publicului tânăr sibian cu opera poetică a lui Iustin Panța, prin susținerea unor reprezentații care îmbină muzica live cu poezia și cu arta teatrală.
”Trenul cu 2 locomotive” este un performance cu și de Claudiu Fălămaș după un 
scenariu creat din poemele lui Iustin Panța. ”Trenul cu 2 locomotive” combină 
elemente sonore ale vieții cotidiene și ale gării cu muzică pop, reggae, rock sau 
funk și scoate în evidență părțile cele mai fragile ale societății în care trăim. 
Performance-ul nu urmărește neapărat un %r narativ, o poveste cu început și final,
ci mai degrabă ridică întrebări și invită spectactorul să călătorească liber prin 
vagoanele vieții personale purtat de muzică și cuvinte.

Durata aproximtivă: 1h 10 min
INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra 
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.