Duathlon Offroad

Duathlon Offroad


Host:

Gușterița, Sibiu, România

Organizer:

Daten und Stunden:

About


Probele competiției

  1. Duatlon Offroad Individual (alergare + bicicleta + alergare): presupune parcurgerea următoarelor distanțe: 3 km alergare, urmați de 15 km cu bicicleta MTB offroad şi, la final, 3 km alergare.
 
  1. Duatlon Offroad Ștafeta (alergare + bicicleta + alergare), in care alergatorul parcurge traseul de 3 km, preda stafeta ciclistului care parcurge traseul MTB de 15 km cu bicicleta, iar apoi ciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.
 
  1. Duatlon Kids, pe offroad exclusiv: o cursa distinctă pentru copiii între 6 și 14 ani care presupune parcurgerea unui traseu, in functie de categoria de varsta, respectiv 6-9 ani distanta de 400 m alergare, 400m cu bicicleta iar apoi 400 m alergare. Categoria 10-14 ani distanta de 800 m alergare, 800m cu bicicleta, iar apoi 800 m alergare.
 
 
Calendarul zilei

8:00 – RIDICAREA KIT-URILOR DE PARTICIPARE

 
8:30  – ȘEDINȚA TEHNICĂ

  • Într-o ședință organizatorică de 15 min. vom reaminti toate condițiile de participare, informații utile despre traseu, atenționări cu privire la posibile incidente, dar și alte informații importante pentru desfășurarea in condiții de siguranță a competiției.
 
9:00  – STARTUL COMPETIȚIEI DE ADULȚI

  • Vei începe proba conform indicațiilor de concurs, iar pe tot parcursul traseului, vei fi îndrumat atât de indicațiile de traseu, cât și de voluntari.
  • Participanții înscriși la Ștafetă vom primi indicațiile exacte privind punctele de predare a ștafetei.
 
11:30  – STARTUL COMPETIȚIEI DUATHLON KIDS 

PREMIEREA CÂȘTIGĂTORILOR

  • În cadrul unei festivități, alături de Partenerul Principal WIENERBERGER și ceilalți Sponsori, vom premia câștigătorii competiției, pe categorii de vârstă (…), Feminin și Masculin, respectiv Individual și Ștafetă, respectiv premiile speciale Duathlon Kids.

Similar Suggestions

23 Jul
Red Bull Romaniacs 2024
Starts at 12:00  |  Bulevardul Corneliu Coposu, Sibiu, Romania
6 Okt
Criteriul Toamnei
Starts at 08:00  |  Calea Poplăcii 85, Sibiu 550141, România
Explore more Events