Idei pe timp de carantină pentru pasionații de citit

Idei pe timp de carantină pentru pasionații de citit


Lectura ne oferă destinații unde putem merge chiar dacă trebuie să rămânem acolo unde suntem și nu o spune doar Mason Cooley, ci o spunem și noi. Acum, când în majoritatea zilelor ne petrecem timpul în casă, ne-am gândit la câteva propuneri menite să te facă să te simți atât de bine încât să pierzi noțiunea timpului în timp ce parcurgi paginile unei cărți captivante.

Înscrie-te într-un club de carte

În Sibiu avem Wednesday book club, iar întâlnirile au loc pe platforma Zoom. „Sub lupă” se află în acest moment Vânătorii de zmeie, scrisă de Khaled Hosseini, o carte încărcată de evenimente destul de dure dar și cu multă sensibilitate care poate fi citită pe nerăsuflate. Întâlnirea va avea loc în 18.11 și abia așteptăm să vedem care va fi următorul titlu propus. 

Intră de acasă în Biblioteaca Județeană Astra

Știai că acum poți să te bucuri de o parte dintre titlurile Bibliotecii Județene Astra fără să fie nevoie să ieși din casă?
 
Intri cu un simplu click pe Biblioteca Digitală a Bibliotecii Judeţene ASTRA SIBIU, te autentifici, descarci cartea și te retragi la adăpostul unui fotoliu confortabil pentru a intra în lumea sa minunată.

Urmărește pagina Bibliotecii Județene Astra

Și dacă vrei să ai o carte pe care să nu o mai împărți cu nimeni, mai jos ai lista cu toate librăriile din Sibiu. Și acestea pot fi vizitate online și poți să îți faci cumpărăturile în tihnă.

Sursa foto: Ashley Byrd on Unsplash
Vizitează librăriile din Sibiu

Împărtășește-ne și nouă ideile pe care le ai

Dacă ai și alte idei trimite-le pe adresa contact@sibiucityapp.ro iar noi le vom publica în completarea acestui articol.
Să ne bucurăm de toamnă din confortul caselor noastre!

Sursa cover foto: Artis Kančs on Unsplash

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi