Do you miss Sibiu?

Do you miss Sibiu?


Și nouă! Atât de mult încât încercăm să alinăm dorul cu înregistrări mai recente sau mai vechi, dar celebre, în care Sibiul este în prim-plan.

by ©Living Walks

Înregistrarea ©Living Walks urmărește cele mai pitorești străzi și piețe din centrul istoric și redă forfota reală a orașului. Plimbarea pornește cu acordurile pianului de pe terasa de lângă Podul Minciunilor și se încheie cu ciripitul păsărilor din promenada străzii Cetății.

by ©SunChase

Vizionați clipulul încărcat în playlistul ©SunChase în toamna anului 2019. O să vă placă Târgul Olarilor din Piața Mare, vederea din turnul Bisericii Evanghelice și mai ales informațiile despre Sibiu cu accentul moldovenesc al realizatorilor.

by ©Raphael Igrişianu

Că tot se apropie ziua unui mare eveniment civic (pe care sperăm să-l reluăm curând) am găsit o înregistrare despre Maratonul Sibiului de anul trecut prin ochii lui ©Raphael Igrişianu.

by ©Duminciuc Bogdan

Unul dintre cele mai reușite filme de prezentare ale Sibiului este cel făcut de cunoscutul artist vizual Bogdan Duminciuc. Un hyperlapse viu și colorat făcut cu mult suflet.

Sibiu in a blink of an eye

by © Gabriel George

Pentru final am păstrat videoclipul vesel din 2014, inspirat de Pharrell WIlliams. Abia așteptăm să dansăm din nou de străzile Sibiului.

Cele mai frumoase filme le adunăm în colecția Youtube @SibiuCityApp. Dacă ai o recomandare, scrie-ne pe contact@eventya.net.

Cele mai frumoase filme le adunăm în colecția Youtube @SibiuCityApp. Dacă ai o recomandare, scrie-ne pe contact@eventya.net. 

Playlist „Tourist in Sibiu”

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi